Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vvarga

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

vvarga's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

3

Репутація

  1. В даний час подали запит, для отримання ТО. Як тільки будуть отримані технічні умови, буде точно зрозуміла вартість за підведення електроенергії. Орієнтовна вартість повинна складати 3 000 грн. за 1 кВт. При можливості підведення електроенергії до 10 кВт на ділянку.
  2. Доброго дня. Ціна складає 450 USD/сотка, площа від 6 соток. Тобто вартість ділянки від 2 700 USD/сотка
  3. Продається ділянка, під будівництво приватного будинку в с. Зелений Бір (Крушинка) Васильківського району. Від траси Київ-Одеса (від розв'язці в Гливасі) ділянка знаходиться за 3 км. По периметру ділянок, прокладена асфальтна дорога, Вилиця частково забудована приватними будинками, частково котеджними містечками, через дорогу Green Town. Розмір ділянки 7 соток. Є можливість підібрати ділянку іншого розміру. за 350 метрів знаходиться зупинка громадського транспорту, (маршрутні таксі їдуть від Одеської площі). озеро та березовий гай на околиці.! Вартість складає 1 000 USD/сотка. тел.: 097 94 27 451
  4. Продається ділянка за вул. Софіївською, під забудову 450 Дол./сотка. (документи готові під будівництво, електроенергія буде в жовтні (стовпи + трансформатор).
  5. В даний час прокладено якісну дорогу. Проведнння елктроенергії відбуватиметься з жовтня 2015 року. Розміри ділянок по 8 соток (33х24). Так звісно, документи всі на руках, цільове призначення "Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд". Надішліть приватним повідомленням свою електронну адресу, відправлю Вам скановану копію.
  6. Дорогу вже зроблено, алектроенергія та розширення озера наступний крок!!
  7. Так, звісно схему з проданими діляноками відправлю Вам у приватним повідомленням. Попередньо планується передати дорогу на баланс сільської ради, а питання щодо обслуговування масиву віддати у руки власників земельних ділянок (після продажу половини ділянок, провести загальні збори і вирішити ці питання разом). В селі є комунальне підприємство, можливо і з ним буде домовленість. Це питання на етапі обговорення. Приорітетом для нас є заведення електроенергії на масив. Каналізація -індивідально (у кожного своя, септик так буде краще). Вода - готують проект по централізованому водопостачанню питної води, або індивідуальна скважина для кожного. Дорога вже готова. Генеральний план на затвердженні, після затвердження можна буде прописатись та отримати адресу.
  8. Дорога готова буде за тиждень, (зара ведуться активні роботи). Електроенергія, орієнтовно вересень-жовтень 2015 року. На етапі отримання Технічних Умов. Але вона там буде так як у нас 317 ділянок з них 250 не продані. Озеро будем розширяти, під пляжну зону та зону відпочинку виділено 56 соток. Аналізуйте, думайте, виникнуть питання, телефонуйте: 097 94 27 451 Василь
  9. До речі за озером в с. Колонщина, розпродається масив, варість за сотку складає 450 доларів, ділянки від 6 соток, дороги зробляться (ширина 12 метрів, 9 метрів, 6 метрів між ділянками). електрифікація масиву запланована до кінця року! подумайте.
  10. Земельна ділянка розміром від 6 до 8 соток в межах села. В селі Колонщина, Макарівського району, Київської області. Розташовані за 2,6 км. (асфальтна дорога) від траси Київ – Житомир. І за 22 км. від м. Київ. Цільове призначення: “Для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд”. Рівний ландшафт і правильна форма. між ділянками прокладено, якісну щебневу дорогу. орієнтовні розміри ділянок 24,5х24,5 (6 соток) Зупинка громадського транспорту знаходиться за 800 метрів від ділянки, в радіусі 800 метрів, знаходиться медпункт, магазин, дитсадок, школа. Поруч мальовничий ліс та озеро. Проводяться роботи по облашутванню пляжу, озера та зони відпочинку. Розміри ділянок дозволяють побудувати приватний або дачний будинок в екологічно чистій зоні. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 097 94 27 451 або 067 334 85 13
×
×
  • Створити...