Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sub7even

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача sub7even

  1. Можливо я помиляюсь, але та як мені пояснили, коли тягне повітря з кімнати обігріву то сильно сушить приміщення. В мене за стіною де буде встановлюватись камін йде гараж, краще тягнути повітря з гаража чи з вулиці?
  2. Да, думаю ее и возьму, за гильотину переплачивать не хочу Добавлено через 6 минут На водяній основі а тим паче котел встановлювати не хочу, тому що зимою це прив'язує до будинку, і будинок не залишиш на неділю без нагляду. Пересушеного повітря не повинно бути, забір повітря буде з вулиці. Що Ви маєте на увазі про акумуляцію? це такі "бублики" схожі на кераміку які встановлюються на саму топку?
  3. Будинок 9х9 Перший поверх повноцінний, другий мансарда. Висота 2,4м Постійного проєивання Каміном планую опалювати два поверхи (тепловими каналами), окрім половини першого (гараж) Стіни в півтора цегли. Камін по центру будинку.
  4. Здравствуйте, строю домик, в качестве отопления остановился на каминной топке (воздушной) и теплый електро-пол. Обошел несколько магазинов с топками и обзвонил уйму каминщиков. В магазинах сильно прогружают по поводу дорогущих материалов и комплектующих, не делая особого акцента на саму топку, а каминщики наоборот - лучше взять топку дороже а кожух предлагают делать из обычного керам-блока. Поделитесь опытом, не хочу переплачивать. Остановился на вот этой топочке: www.hitze.pl/13,albero-19-sh.html
  5. Доброго дня, є квартира під офіс/магазин. Перший поверх, вікна виходять на центральну вулицю. Підкажіть будь-ласка що потрібно для того що б одне вікно переробити в двері? Дякую
  6. Нарешті закінчив з криницею, туалетом і іншими дрібницями. Дійшло діло до фундаменту, шукаю майстрів, не хочеться бути на***ним і хотілося б краще орієнтуватись в теперішніх цінах) Підкажіть будь ласка: розмітка, копка, вид бетону і т.п. )
  7. Сім'я? я не одружений, є людина з якою хотілося б жити разом, але як вийде не знаю)
  8. Стовп є через дорогу від ділянки. Так, кільця такі самі як на криницю, так мені порадили, посилаючись на те що вийде дешевше і я нічого не втрачу. По фундаменту, коли шукав то бачив що в бетона є 4 характеристики, якого достатньо для житлового будинку? і яка приблизна його вартість з доставкою? дякую)
  9. З розрахунку криниці сусідів в яких 12 кілець і ще +5-6 на каналізацію привіз 18. Максимально що транспорт міг за один раз привезти) Як будуть копати криницю тоді вже і подивлюсь властивості грунту) А з світлом треба щось придумати, не до кінця уявляю схему з металевим стовпом)) Дякую за пораду)
  10. Світло на жаль вести немає до чого, але вздовж дороги електромережа йде, підключитись можливо. Кільця криниці вже привіз, але людина яка має копати підводить, весь час переносить дату, останній раз обіцяв з 27 числа почати... Має бути двоповерхова цегляна будівля, зовнішні стіни планую 36 см., внутрішні 25 см. Це не мало? Наскільки глибокий має бути фундамент, 60 см не мало?
  11. Прийшов той момент, коли не без сторонньої допомоги я зрозумів що з батьками жити досить, і вирішив придбати ділянку та будуватись Придбав 6 соток, на яких є старий дерев'яний сарай, гнилий фундамент 4х7 і декілька дерев: горіх, черешня, здається якась алича... ) частково зачистив ділянку від кущів і дрібних дерев. Перше що порадили робити це викопати криницю, післязавтра мають прийти люди копати, потім планую обгородити ділянку, бо на ній по діагоналі йде стежка... Зараз самостійно роблю проект будинку, але досвіду в проектуванні та будівництві в мене нуль, надіюсь тут знайти людей які допоможуть порадами
×
×
  • Створити...