Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

tarasian666

Пользователи
  • Публікації

    21
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача tarasian666

  1. Залежить який буде перекос по фазах і в яких рамках працює стабілізатор, якщо напруга на фазі що йде на стаб просіла то стаб може просадити її ще більше (нижче нижнього порогу стабілізатора) і буде світло музика🤪 це залежить яке буде навантаження в той момент, але враховуючи що одна фаза на весь будинок... Краще ніж без захисту, але скільки в такому режимі пропрацює техніка і стабілізатор невідомо. А також може вибити ввідний автомат.
  2. Поставили опору, протягнули сіп, встановили пластиковий ящик на лічильник, але ніякого заземлення не зробили, опора кінцева, та ще й ящик встановили на металевій конструкції яка відводить його вбік. Чи є сенс їх штурмувати щоб вони заземлили опору і ту конструкцію чи робити тільки своє заземлення і яке саме в такому випадку TT чи TN-C-S?
  3. Друг колись експериментував зі стабілізатором в гаражному кооперативі бо йому для плазморізки не хватало потужності і як результат напруга просіла нижче 100в (всі лед лампи погасли) а потім вибив загальний автомат в кооперативі. Але кілька секунд працювало гарно) Приблизно те саме може вийти і у вас, проте ще сусіди вас зненавидять)
  4. Вам повезло. Ціни за кВт зараз не великі, головне щоб не довелося купувати трансформатор чи платити за холостий хід. Я б радий мати окремий(хоч тимчасово) трансформатор за 21 тис. Обленерго мені нічого не робило і сказали шукати приватників які все це можуть зробити і скажуть ціну. Після листів в обленерго РЕМ поспіхом доприймали мережу на свій баланс і вже не потрібно було було будувати підстанцію, але треба було протягнути майже 100м сіп і доставити 3 опори (1 опора і 2 підпорки) бо прийняли вони на баланс 4*16 а по факту є 2*10 (а то і менше) і приватники за це захотіли спочатку проект за 12 тис тільки після якого стало відомо що робіт ще на 109 тис... Все зводиться до того що в області монополія на такі роботи, бо до кого б не звертався то або ігнорили або попадав на ту саму компанію під іншим ім'ям (може тому і ігнорили в першому випадку).
  5. Історія продовжується: Коли отримав ТУ я написав лист в обленерго з проханням прояснити ситуацію, чому мене не підключають до існуючої мережі та надати альтернативні варіанти підключення і тд і тп, точно не пригадую що писав і коли отримав автоматичну відповідь що чекати відповіді місяць - не надав цьому листу великого значення. Сьогодні мені дзвонили з РЕМу і просили написати заяву ще раз! Вони нібито тільки тепер прийняли мережу на баланс і точка 0.4кВ для підключення тепер є ближче. І що їм якась писюлька зі Львова прийшла. Заодно спитав чи є якісь обмеження по потужності - сказали зараз нема. І ще одне - на днях в селі горів трансформатор, але не той до якого мене могли б підключити.
  6. Мережа, до якої я думав мене під'єднають, має всього лиш 202кВт, а підключено біля 150 будинків. Обленерго "пакетом" взяли на баланс цілу вулицю знаючи про дефіцит потужності і нічого з тим не робили. А тепер така нагода нічого не роблячи виправити ситуацію...
  7. Коротше нічого нового: 1. Пропонували варіант спробувати просити 1 фазу і менше кВт і може підключать до існуючої мережі 0.4кВ але це пальцем в небо, простіше з сусідами домовитись і кинути від них переноску. 2. Можливо по закінченню воєнного стану вийде домовитись про якусь компенсацію за ТП - ага, так я і повірив, враховуючи що в ТУ він не на моєму балансі. 3. РЕМ нічого не робить, треба шукати хто це зробить. А що тоді зараз РЕМ взагалі робить? Чекає поки з ним будуть "погоджувати" проект?.. Там де були чи є бойові дії їм і справді є чим зайнятись, але тут... І ще роздуми - якщо ТП не на моєму балансі, то ще треба в сільраді домовлятися де то все можна розмістити. UPD На рахунок ціни такого щастя - проект 35тис під ключ з погодженням, а решта - такі проекти орієнтовно на 0.5 млн грн... Рекомендують будувати сонячну електростанцію )
  8. В ТУ у мене ще 2 розділи де без реконструкції, там пусто. В понеділок знову в обленерго, може буду знати точно.
  9. А у нас всі онлайн послуги закрили! Мушу відпрошуватись з роботи щоб їздити до них і ще й попередній запис "у зв'язку з епідеміологічною ситуацією"... У мене в ТУ тільки текст
  10. львівська область - Кам'янка-бузький, але заяву подавав у Львові, бо РЕМ аж у Червонограді згідно постанови реконструкція/побудова і тд - за це все має платити постачальник, так і в ТУ ці всі вимоги до оператора, а не до мене. Але в районному РЕМі на ці ТУ подивилися і прикинули скільки це мені коштуватиме... Виходячи з ТУ з мене ніби то тільки проект "щитка з лічильником"
  11. Я не проти після закінчення воєнного стану проплатити замовлені кіловати, але тільки якщо зараз мені це підключення коштуватиме менше (чи хоча б так само якщо нова ТП буде тільки для мене) А ще перечитавши постанову і договір помітив: 1. Договір я мав підписати і віддати протягом 5 календарних днів - отримав в четвер, субота, неділя вони не працюють, в робочі дні з 9 до 17, за попереднім записом, так що тут я вже не встиг... 2. Невід'ємним до договору мав бути додаток №2 з орієнтовним кошторисом який мені не надали. У вас теж його нема?
  12. Здається я зрозумів їхнє "спрощення" процедури підключення під час воєнного стану. Раніше замовнику треба було оплатити ставку за підключення і більше нічого не хвилює якщо в радіусі 300м є їхня точка забезпечення потужності. Зараз же ставку за підключення відмінили, треба "всього лиш" оплатити фактичні витрати (стовпи, дроти, а в моєму випадку ще й ТП) Дозволили замовнику зробити всю роботу самому, тобто тепер ще й треба шукати хто це все зробить і платити їм за роботу. І тд і тп. Спрощення для обленерго, а не замовників....
  13. Якщо по закону то вони за свій рахунок мали б поміняти наявий трансформатор. В радіусі 300м є 0.4кВ від обленерго, це всі умови для стандартного підключення. І в ТУ було б не побудова ТП а заміна наявного трансформатора на потужніший
  14. Доброго дня. Подав заяву в обленерго, видали ТУ на тимчасове підключення. Коли більш детально ознайомився виявилось що мене хочуть підключати до 10кВ і будувати ТП, хоч це і входить до вимог постачальника але я так розумію платити за все мені. Біля моєї ділянки проходить 10кВ і 0.4кВ, 0.4кВ була передана на баланс обленерго 11 лютого(є фотопідтвердження договору, акту прийому передачі) Це під час воєнного стану такі порядки (будувати ТП, не підключати до 0.4кВ) чи це як завжди обленерго хоче перекласти свої обов'язки на споживача? Можливо що в наявній ТП не хватає потужності але це не повинно мене хвилювати.
  15. На рахунок експертизи не знаю, але після того як підключили воду з Вислобок стало краще(кажуть артезіанська), вода вже не жовта, на смак нормальна, тільки трохи більше накипу лишається
  16. Так і є, багато хто з працівників розрахувались бо не платили (чи затримували) зарплати. Замість того щоб закінчити одне вони починають інше будівництво і все стоїть...
  17. Доброго дня, хто підкаже як справи з оптоволокном в Ременові (Куземського), чи є, чи планується, які терміни обіцяють? Чи найближчим часом нічого крім "радіоспот" не варто очікувати?
×
×
  • Створити...