Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

gaset

Пользователи
  • Публікації

    160
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

gaset's Achievements

Активный участник

Активный участник (5/13)

  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

7

Репутація

  1. Сплю на матраці Венето. Прийшов час купувати більші ліжка дітям. Розглядав матраци Венето, Магніфлекс. Магніфлекс мʼякі і провалюєшся в ньому. Вже був готовий замовляти Венето. У них є модель дуже жорстка без пружин. Ми із дружиною на такому спимо і нам подобається. Про Gash ніколи не чув. Раптом мені попався один відгук. Почав дивитися. Зацікавило дуже. Підїхав, щоб підібрати матрац у Gash. Зайняло все десь біля години. В результаті замовив у Gash. На минулому тижні привезли. Що можу сказати. Якщо Венето класний. То ці матраци ще класніше. І ціна набагато краще. Зроблено якісно. Ти знаєш, що всередині. Чохли відкриваються. Можна модифікувати матрац, якщо таку задачу поставити. Він по всіх параметрах, який не візьми, краще. Єдина складність може бути в тому, що тут немає 5 готових моделей і все. Тут як конструктор. Тому потрібно уявляти, що ти хочеш. І віддалено це зробити складно, якщо можливо. Якщо буде потреба в матрацах, то тільки Gash.
  2. Добрий день, Є прокладений кабель 4 мм2 мідь (ввгнг 5 4, але зарядний пристрій для авто використовую тільки одну фазу). Сьогодні заряджав авто. Дав 32А. Кабель нагрівся (у повітрі, але буде у стіні газоблок) до 35 градусів. Провід самої зарядки до 30. Але там перетин 6мм, здається, і ізоляція товше. Немає однозначної інформації, скільки 4мм витримують. В ГОСТі 37А. В ПУЕ 27А. Хтось каже 20. А багато де написано 41А при відкритому прокладанні. На скільки він реально розрахований?
  3. Розповідаю про результат. Мені потрібно було ще зсовувати трошки дірки, тому що майстер, який це робив не дуже вмів користуватися рулеткою і робив дірки на око, так скажемо. Тому дірки були дость великі (могло туди влізти десь два, а може і три дюбеля. Я використовув не пену, і не рідки цвяхи, а хімічний анкер плюс звичаний нейлоновий дюбель. Тримає мертво. Дорогувато, але те, що мені потрібно було зробити, ця штука зробила. Дякую всім за відповіді.
  4. Я вже гуглив і дивився. Але у мене проблема, що я не можу туди поставити дюбель більшого розміру. Він мені не підходить. А той, що підходить, випадає.
  5. Добрий день. Виникла проблема. Рік тому майстри повісили карнизи. Зараз ці карнизи почали провисати. Виявилось, що в газобетонних стінах використали дюбелі для бетона. Ну, вони там розхиталися і зараз вільно дістаються. Більший нормальний дюбель поставити не можу. Хімічний анкер поставити теж не можу. Як можна в стіні закріпити надійно дюбель?
  6. Звідки у вас така інформація? Ци є практичний досвід?
  7. Добрий день. Ви зараз займаєтесь поліруванням стільниць із кварцу?

     

    В одному місці потер спонжем для миття посуду. Поверхня стала більша матова в цьому місці. Виправити таке можна?

  8. А може комусь траплялися адаптери такого плану, але без впуклості із нижньої сторони: www.lampen24.be/paulmann-urail-pendeladapter-universeel-100w-wit.html
  9. А навіщо може знадобитися трьох провідний адаптер?
  10. Хочу над обіднім столом повісити світильник. Стіл сам по собі можна зробити більше. Але його не можна посунути. тому хочу зробити так, щоб світильник (звичайний звисаючий) можна було посунути. Може є якісь інші варіанти, але мені попався такий варіант. Взяти трек + адаптер для трекового світильника. До адаптера доєднати звичайний світильник. Продавці щомусь не можуть відповісти, чи так можна зробити. Хто стикався із трековими світильниками, підкажіть, чи можна на адаптер навісити звичайний світильник (по суті - провід доєднати)?
  11. Іншими словами. Фазу реле напруги доєднали до ДІФ реле. А нуль після ДІФа. Вимикається ДІФ - на реле поступає тільки фаза.
  12. Не зовсім зрозумів, як це можна налаштувати. На корпусі ніяких перемичок немає. По інструкції неначе потрібно доєднати і вхід, і вихід. Чи ви маєте на увазі, що реле само визначає це?
×
×
  • Створити...