Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

gart5

Пользователи
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача gart5

  1. Цена снижена до 250 грн/сутки pricep.at.ua
  2. Аренда. Размер: длинна 3 м., ширина 1.5м., высота с тентом 0.8 м. Всегда чистый внутри и снаружи. Категория В. Страховка. Грузопод. до 1,5 т. Задний борт снимается. Прицеп находится на ул.Полесской (Дарницкий р-н),при необходимости могу доставить с пн-пт на Троещину(c 8.00-17.00 ) 300 грн/сутки 067-748-04-74
  3. Тиждень відпочинку. За цей час зняли опалубку, щити абсолютно цілі. Завтра по плану встановлення блоків фбс.
  4. Тут у нас вийшов гємор, в офісі фірми сказали що у міксера буде лоток 6м.довжини, а приїхав з 2.5м. Ми зробили два лотка по 4,5м,але до кінця не вистачало 1,м, тому трохи довелося нагрібати. Хоча проблем ніяких в тому нема. Бетоносос звичайно краще,але і дорожче
  5. Близько 700 м Добавлено через 8 минут Все. Залили. Пішло майже 14 кубів бетону, дві години часу на п"ять чоловік. Брали в оренду вібратор,дуже корисна штука. Фотки пізніше. Зараз скидую витрати.Пише що не коректний файл,закачав сюда www.ex.ua/673229198498
  6. Привезли арматуру і почалася робота зі створення металевого каркасу. Арматура 12 придбали за 9,89 грн/м.
  7. Одразу виникає проблема з водою. Хотілося б одразу вирити скважину, але через негативні відгуки сусідів про якість води на різних глибинах було прийнято рішення не ризикувати і просто викопати колодязь. Швидко викопали яму і по місцю замовили два кільця з доставкою і маніпулятором одразу встановили. Тепер ми маємо воду для будівельних потреб.
  8. Це я чудово знаю, саме остаточна ціна і буде впливати на вибір системи опалення. А вулицю давайте покищо залишимо в таємниці Добавлено через 1 минуту Дякую за добру пораду, ТТ буде,просто я не коректно висловився.
  9. Коли все було вирито, ми з батьком поїхали на місцеву пилораму,а їх багато і придбали півтора куби дошки 30-и сухостоя за 1400 грн./куб. Хочу доповнити що з власником пилорами працювати було дуже приємно,нормально зустріли, все показали, виконали все в термін, дошку декілька днів на наше прохання зберігали, допомогали грузити . Дошку дотягнув свої причепом, а тягнути аж 4 км. І почали потрошку будувати опалубку. Нарешті поїхали до батька в гаражі і почали вивозити весь той срач який накопичувався роками, а на будівництві виявився матеріалом. Опалубку робили щитами, а потім все це зєднали. На фото видно щілини в щитах і щоб наш бетон нікуди не потік то ми нарізали двп і прикрутили. Ну і зверху була настелена плівка 200мікрон тому що так потрібно і можна буде після заливки спокійно дістати щити абсолютно чистими і використати їх ще два рази.
  10. Фото листка зроблю трошки пізніше. Димарів ніяких не планується, каміну не буде, опалювати почнемо електрикою, а далі буде видно. Вент каналів теж не буде, буде змонтований рекуператор повітря з грунтовим повітряним теплообмінником.
  11. Наступним етапом було риття траншей під бетонну подушку. Благо що батько в мене має певні знання і досвід і ще лазерний рівень тому вся робота по розмітці лягла на нього. Копати довелося вручну, а хотілося зробити це рівно то змушений був шар рослинності пиляти пилкою. Бетонна подушка буде висотою 30см і шириною 75 см, а під гаражем ширина буде 50 см.
  12. Звичайно зразу виникло питання про необхідність якоїсь битовки, а будувати її економічно не доцільно тому придбали кунг у нормальному стані на кольосіках за 8000 грн. і протянути його двадцять кілометрів вилилось у 500 грн. А щоб взагалі бути самостійним у питанні доставки і не платити за це гроші, куплено причеп легковий,-довжинаю 3м, шириною 1,5м і як мене запевнили вантажопідйомністю в 2т. Як виявилось згодом рішення було вірне, я не зберігаю дорогоцінний інструмент в кунгу а кладу все це в причеп і запихую його в гараж. Ну і ще є багато плюсів(перевезти шафу другу) та я не буду про це розписувати. А от прицепчик обійшовся майже в 15000 грн.
  13. Так як котлован викопаний багато років назад, всередині поросли дерева та інші рослини і з цією проблемою ми почали боротися ,запросив друзів і тепер маєм запас дравішек. Ще було повно сміття, тому довелося і поприбирати. Плануєш зробити цю роботу за декілька днів, але інші справи просто заважають.
  14. Там ще багато помилок, тому проект і не купувався. Ще раз наголошую,що нажаль не маю переробленого проекту на компьютері,його малювали на папері. А ширина проходу буде 1,5м.
  15. Всіх вітаю. Бажання побудувати власний будинок існувало давно, але руки все ніяк не доходили через різні обставини. У 2015 році став щасливим власником земельної ділянки аж а самому м.Києві, ну точніше в Бортничах. Ділянка всього вісім соток,має майже прямокутну форму. На ділянці чого тільки нема,-дороги нема, газу нема, електроенергії нема, нафти нема. Але пощастило що маємо високий рівень грунтових вод . Дуже давно був викопаний котлован,будувати цокольний поверх немає ніякого бажання, а бігати по сходах вже не хочеться сьогодні і навіть через сімдесят років, тому будинок буде піднятий від землі десь на 30см. Через не дуже великі фінансові ресурси вирішено будувати із газоблоку одноповерховий будинок з мансардою і гаражем на один автомобіль та і опалення стало вже не дармове. Проект будинку не замовлявся, знайшов проект в інтернеті і після певних доопрацювань всі розміри були викладені на папір. Будинок з гаражем шириною 8 м і довжиною 14 м.Прошу вибачення, але малюнки трохи не відповідають дійсності, на першому поверсі буде дві кімнати і вихід у двір через кухню, а також вихід у двір через гараж,додаткове велике вікно на кухні і додатковий прохід у топочну з гаражу. На даний момент запланована бетонна подушка, на неї ставимо в два ряди блоки фбс, потім накриваємо плитами перекриття і починаємо класти стіни з газоблоку(чи юдк чи аерок) 375,перший поверх теж перекриваємо плитами і далі дах. Сталося так що на ділянці маємо певну кількість плит і блоків, тому були внесені корективи у фундамент. Фасад будинку орієнтований на південну сторону. Будівництво будемо вести з батьком власними силами з періодичним залученням друзів, а на дах будемо шукати фахівців. Я особисто з будівництвом будинків справ не мав, а тільки вивчав теорію на форумі , то батько щось там комусь колись будував.
×
×
  • Створити...