Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

СергійЛитвиненко

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача СергійЛитвиненко

  1. Усе разом. І роботи не наші. Одним словом: грошей нереально мало.
  2. 80 - це "ого". У нас нещасні 35. Мабуть неварто з ними починати справу. Бо явно десь на півдорозі станемо. БД в юзернеймі не спроста?
  3. Хочу розрахувати сили - чи вистачить наших грошей на будівництво чи застрягнемо десь по дорозі. Грошей доволі обмежено: приблизно 35 американських грошей на саме будівництво. Суми - козацьке славетне місто! В козацькому місті місто козацькій мові. (я оригінально взагалі із Сум).
  4. Дуже вам дякую за відповідь! Взагалі сподівався що інформація буде за менший інтервал часу бо ціни в гривнях та й ще на такий довгий час мало що скажуть враховуючи зміни вартості гривні такі багаточисельні за той час. Хочу розрахувати свої сили чи вистачить нашого доволі скромного бюджету на будівництво хочаб якогось більшого за квартиру будиночку (35 сша одиниць на саме будівництво). А не ніяка я податкова. На жаль тільки зараз мене зацікавило це питання. Раніше я цілком нормально ставився до життя в квартирі. Та і грошей стільки ніколи не накопичувалося якщо чесно.
  5. Зрозуміло! Вибачте що запитав! Не хотів вас засмутити. Дякую за інформацію про час.
  6. Дуже вам дякую! Взагалі то я трохи щось наплутав. Я гадав що у вас є будинок уже. І я думав я питав про нього. Але всеодно дуже цікаво!
  7. конкретизую: скільки коштували робота+матеріали фундамент+стіни+дах? скільки чистого часу це забрало? дякую. Нехай вона згорить та податкова.
  8. Скажіть будь ласка скільки в сумі вийшло по часу і грошах? Дякую!
  9. Скажіть будь ласка скільки ви витратили в сумі грошей і скільки часу (без простоїв незалежних від будівництва) забрало це все? Дякую!
  10. Скажіть скільки грошей витратили на цей результат і скільки чистого часу? Дуже дякую!
  11. Напишіть будь ласка скільки ви витратили грошей на те що вже є і скільки часу. Дуже дякую!
  12. Напишіть будь ласка якщо не важко скільки вийшла загальна сума і витрачений час (без не об'єктивних перерв).
  13. Дуже гарно. Напишіть будь ласка повну вартість того що у вас вийшло і час який ви витратили. Дуже дякую!
×
×
  • Створити...