Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

dvr002

Пользователи
  • Публікації

    573
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача dvr002

  1. Пишуть, що рашка готує обстріл на 25.09 коли наш Презедент буде у Вашингтоні зістрічатись з Байденом.
  2. Хороша нічна атака наших комариків по просторах рф
  3. Шольц готує «мирний план» для України, що включає передачу рф наших територій, – La Repubblica .
  4. падлюки валять балістикою по Павлограду
  5. Від 1 вересня з Китаю не можливо буде закупити цілий ряд товарів, що стосуються БПЛА, — Мадяр Він зауважив, що на китайських компонентах збираються всі готові вироби. Тому дронів буде мало, а їх ціна злетить в рази. На думку Мадяра, таке обмеження може бути планом змусити нас сісти за стіл переговорів не на пріоритетних умовах.
  6. «Намолена» РПЦ-попами нафтобаза у Ростові знову була атакована БПЛА І у русні не те, що немає шансів загасити НПЗ, лишається ймовірність, що пожежа перекинеться на резервуари з керосином.
  7. ❗️рф планує завдати ударів по урядових об'єктах в Україні найближчими днями, – посольство США з посиланням на Держдепартамент. Посольство США закликає своїх громадян залишити країну
  8. Оновлення: відмічається 6х бортів ТУ-95МС
  9. Один із пілотів військового літака ТУ-22м3, який красиво вчора впав на росії, помер. Це повідомив губернатор Іркутської області.
  10. На Белгородчині блекаут
  11. Пилотов F-16 на пенсии, которые хотят воевать за свободу, может нанять Украина, — сенатор США Грэм Украина будет искать отставных лётчиков по странам НАТО, которые смогут пилотировать её F-16, пока она готовит своих пилотов.
  12. Надіюсь з появою Ф16 ситуація хоть якось для нс покращиться
  13. якісь виродки майде кожного дня почали палити автівки військових.
  14. 13 шахедів цієї ночі не сбито
  15. уроди хизуються, що розробили Дрон зі швидкістю 400 км на годину
  16. Військова поліція, яка має право проникати до житла громадян ймовірно буде функціонувати — сьогодні ВРУ схвалили законопроект про Військову поліцію Зокрема, Військова поліція затримуючи осіб, підозрюваних у вчиненні злочину, зможе: — тимчасово обмежувати або забороняти рух транспорту і пішоходів на окремих ділянках вулиць та автомобільних доріг, — зупиняти і проводити поверхневу перевірку з цією метою транспортні засоби, — перевіряти у водіїв документи на право користування та керування ними. За невиконання вимог подання чи інших законних вимог посадових осіб Військовій поліції зможуть штрафувати до 17 000 грн.
  17. можна все заборонити, але якщо правильно використовувати, то проблем не буде.
  18. Всім привіт, може хто купував Газовий інфрачервоний обігрівач і може щось порадити, на що звертати увагу ри виборі і які моделі краще брати. І саме головне не за всі гроші світ. Подякував.
  19. Цієї ночі збито 7 із 14 ракет та 17 із 17 ударних бпла Усього ворог застосував 31 засіб повітряного нападу, а саме: - 10 крилатих ракет Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації Ту-95 МС - 3 балістичні ракети «Іскандер-М» - 1 аеробалістичну ракету Х-47М2 «Кинджал» - 17 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136»
  20. Россияне продвинулись под Волчанском и подтянули резервы в районе Липцев Харьковской области и снова пытаются атаковать, — командир батальона "Ахиллес" Юрий Федоренко и DeepState В Волчанске войска РФ закрепились в районе Агрегаторного завода в самом городе. Также россияне продвинулись возле Выемки, Карловки, в Новопокровском, Старомайорском, Красногоровке и Невельском.
  21. Щось рашка нанюхала в Василькові, раз так активно намагалась туди доправити ракети і шахеди цієї ночі.
  22. США дозволили «Азову» використовувати американську зброю, скасувавши багаторічну заборону, — WP (https://www.washingtonpost.com/national-security/2024/06/10/azov-brigade-ukraine-us-weapons/) з посиланням на Держдеп. Обмеження діяли нібито через те, що деякі засновники "Азову" мали расистські та ультранаціоналістичні погляди, однак при повторній перевірці Держдеп США не виявив «жодних доказів» таких порушень.
  23. «Сатурн» більше не попливе ― спецпризначенці ГУР знищили російський буксир Сьогодні біля берегів тимчасово окупованого Криму ГУР завдали успішного удару по російському рейдовому буксиру проекту 498 «Сатурн» або «Протей»
  24. У Дніпрі внаслідок ранкової ракетної атаки постраждали 7 цивільних, — ОВА (https://t.me/dnipropetrovskaODA/13377). Серед поранених — діти, зокрема хлопчик, якому 1 місяць, та 17-річний юнак.
  25. США не проти, щоб російські ракети та винищувачі збивалися ще в небі росії і дозволяють Україні використовувати передані системи ППО на території рф,
×
×
  • Створити...