Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

muksanwol

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем muksanwol

  1. Приблизно правильно розумієте.

    Але будь-ласка ознайомтесь з гілкою www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=117171

    Раджу її всю перечитати і слідкувати потім за дискусією щоб зрозуміти специфіку. Мабуть вам буде варто трохи зачекати коли стануть ясні особливості нового порядку підключення.

     

    Відносно проекту - якщо будуть ділки що пропонуватимуть всі послуги в комплексі то кожна зі складових буде дорожчою (це насправді складно класифікувати) то не бійтесь шукати проектантів і виконавців самі і так щоб було дешевше, і нічого страшного в цьому немає.

    Зрозумів це коли в процесі встановлення власного ТП саме таким шляхом довелось іти - сам багато разів їздив в обленерго, зустрічався з проектантами, підрядчиками по монтажу. В результаті получилось краще/дешевше ніж це все було б "під ключ". Правда довелось вникати в багато деталей і витрачати час.

    Ну зрозуміло що підрядчик по монтажу ще і повинен здавати в експлуатацію - цей ланцюжок не розірвеш, але це актуально тільки для встановлення ТП як мені здається.

     

    Хоча в процесі чув думки бувалих що краще щоб все робив хтось один і все "під ключ", типу менше головного болю і ризиків. Але в такому випадку не дивуйтесь дивним рядкам в кошторисі з багатьма нулями :)

     

    п.с. в мене не так багато досвіду з цим щоб сприймати написане за істину

     

    Дякую за відповідь! Саме так я собі це все уявляю, я мав розмову з виконавцями де все в одному пакеті, то сума не дуже влаштовує. Як казав класик. Будемо шукати.

  2. Вопрос по теме. Есть участок в городе Василькове. Нужно провести к нему свет. Что сделано; взял у физ-особы разрешение (расписку) на 5 киловатт. Нужно тех условие, проект и монтаж. Потом я понимаю ввод в эксплуатацию.

    А вопрос такого характера, сколько стоит проект? Монтаж и все остальное и как это все правильно сделать? Помогите кто чем может, пожалуйста.:)

  3. Вопрос по теме. Есть участок в городе Василькове. Нужно провести к нему свет. Что сделано; взял у физ-особы разрешение (расписку) на 5 киловатт. Нужно тех условие, проект и монтаж. Потом я понимаю ввод в эксплуатацию.

    А вопрос такого характера, сколько стоит проект? Монтаж и все остальное и как это все правильно сделать? Помогите кто чем может, пожалуйста.:)

  4. Здравствуйте. Подскажите, над участком проходит 10 кв. В какой близи можно от линии строить жилой частный дом? И можно ли вообще рядом строить дом. Линия делит участок на две части.
  5. добрий вечір я мабуть був неуважний,але цікаво дуже яка глибина вашого фундаменту,бо хочу будуватись у Василькові та не знаю яка краще глибина повинна бути в монолітнього фундаменту?:-)
×
×
  • Створити...