Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

andriy.k756

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

andriy.k756's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

5

Репутація

  1. Найкраще для монтажу керамічної черепиці типу "бобровий хвіст" найкраще підходять шурупи з нержавіючої сталі 40мм, головка потай (ціна орієнтовно 90коп). Кріпиться кожна третя, у випадку площин з стрімким нахилом потрібно фіксувати кожну черепицю. Клямри використовуються рідко. В більшості виробників вони розраховані тільки під лату висотою 40мм. Відлякує також ціна, орієнтовно 0,8Євро/шт.
  2. Зазвичай для обробки деревини на дах розбавляємо Tytan у співвідношенні 1:5.
  3. У випадку, якщо розглядаєте черепицю середземноморського стилю, то для наших широт найкраще підходить німецька, австрійська кераміка. Можете подивитись той же Tondach, модель Кармен (завод в Австрії), Koramic Karthago 14 (завод м.Штраубінг Німеччина). Під час їх випалу використовують спеціальні Н-касети, що дозволяють зберегти форму.
  4. Доволі цікаве рішення з поєднання фальцевої покрівлі з титан-цинку на даху з нахилом 20 градусів й керамічної черепиці на фасаді
  5. Цей елемент забезпечує вентлиційний зазор й захист від птахів, при використанні покрівельного матеріалу з високою хвилею.
  6. До вагомих плюсів цих моделей можу віднести замкові з'єднання, що дозволяють монтувати їх на дахах від 22 градусів без суцільного дощатого настилу. До мінусів, неналежне палетування й збільшена кількість бою, що часто перевишує 1,5%.
  7. Koramic - це частина концерну Wienerberger. Моделі сучасного силю Plano 11 (завод в м. Штраубінг) й Actua 10 (завод м. Лангензенн).
  8. Вибирайте серед брендів Braas, Creaton, Koramic. Запитуйте тільки ті моделі, які дійсно виготовляються на німецьких заводах, а не в Польщі, Чехії чи Словаччині. Якість цих торгових марок давно підтверджена. До того ж нададуть гарантію на матеріал. Цінова категорія в них приблизно однакова, проте певні моделі вигідно відрізняються по ціні. Будь уважні до вибору акційних пропозицій, бо вони можуть відрізнятись по тону від оригіналу чи іншими дефектами. Також потрібно врахувати технічні характеристики моделі, відповідно до кута нахилу даху.
  9. Керамічний блок Leier (Словаччина) зараз в непоганій ціні й показники теплопорвідності майже на рівні Поротерма. Вартість Leier 38 на об'єкті орієнтовно 37-38грн, Leier 45 - орієнтовно 42-43грн . Невеликий мінус в порівнянні з Поротермом кількість бою й відсутні добірні блоки. В будь-якому випадку використаєте на порізку. Обов'язкова умова є використання теплого розчину baumit termomortel орієнтовно 195грн (40л) виробництва Угорщини або kreisel M120 (30л) - орієнтовно 110грн виробництво України. Теплопровідність цих сумішей згідно тех. карти майже однакова і рівна 0,19. З приводу описаних цін на блоки ЗБК Русинія - вони не актуальні, значно вищі. Блоки Кератерм на даний момент не випускаються. Ціна на Поротерм також занижена, оскільки потрібно врахувати доставку до Києва. Якщо Ви обрали великоформатний блок для побудови будинку потрібно брати бригаду з відповідним інструментом, бо в результаті отримаєте одне суцільне розчарування, а не економію. Блок доволі крихкий і так просто його не врізати. З приводу теплопровідності, то відповідні дані є в тех. карті кожного виробника, так як він проводить сертифікацію даного матеріалу. У Вашій таблиці наведені більш-менш правдиві показники. До загальних мінусів можна віднести розбіжності в розмірах, що сягають 6мм в Поротерма, Леєра. В українських виробників цей показник може бути більшим.
×
×
  • Створити...