Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

StandArt1000

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача StandArt1000

  1. Є вирішення. Можна поставити заслінку (дві) на димохід, скляні дверки на порталі топки і теплообмінник в топку.
  2. Щось мене лякають такі замовлення, якась тема жаху. Виконавці вибачаюсь за порівняння "кіллери" або "камікадзе". Ніхто ніяких зайвих питань не задає все чітко і холоднокровно. -Шо ламать? -Всьо ламать! -Ясно.
  3. Враховуючи погодні тенденції то мабуть кількість таких будиків буде зростати. А що до єфективності таких площ вікон то починаючи з жовтня можна робити грядки і вирощувати помідори і огірки щоб до нового року збирати врожай.
  4. Доброго дня! Приєднуюсь до тендера і пропоную свої послуги з виконання вашого замовлення. Виконуємо усі небхідні роботи: демонтаж-перепланування, улаштування інженерних систем, монтаж, опорядження, столярні роботи та інше. Тобто весь комплекс робіт під час ремонту. В процесі співпраці ведеться планування витрат і звітність по факту. Складається кошторис на виконання робіт і вартість матеріалів. Тобто все як зазвичай. Орієнтовні ціни середньоринкові або нижчі а якість добра і гарантована. Якщо зацікавила моя пропозиція тоді дзвоніть. Ном. моб: О5О7О96185 Олександр.
  5. Якщо не дочекаєтесь дзвоніть мені. Стандартна ринкова ціна такої роботи від 60 і 80-100 - комплекс по роботі. Відкрита - тимчисова проводка від 35/шт. Думаю так воно і вийде у Вас по факту в будь-якому випадку. Хай щастить.
  6. Все коротко, акуратно, гарно розписано. Мені подобається. Буде час то сформулюю свою пропозицію. Або телефонуйте на мій ном. моб. О5О7О96І85. Майстер.
  7. Доброго дня! Пропоную свої послуги з комплексного ремонту квартир. Виконую всі вн. опоряджувальні роботи, в.т.ч штукатурні, облицювальні, малярні, монтажні, улаштування інженерних мереж (електрика, сантехніка, вентиляція). Знаходжусь мр. Теремки. Сам майстер, працюю особисто. Дзвоніть, якщо є будь-які питання, моб. О96 З9З О8 17.
×
×
  • Створити...