Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

klesk_mc

Пользователи
  • Публікації

    22
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача klesk_mc

  1. Ну, вообще-то, никто прямо не говорил что на сайте терасаки есть коэфициент 4,55. Все расчеты делает производитель стабилизаторов. Лучше посмотрите на график (ссылка устарела) У фантомах (сейчас) автоматы класса С. С графика видно, что автомат держит ДВУХкратное увелечение тока от 5 секунд до 2 минут. И если транс и силовые ключи подобраны с запасом - можно утверждать, что стаб будет некоторое время держать номинальную нагрузку при прониженном напряжении, (Конежно же если позволяет нагрузочная способность линии. Если она низкая, то и 20 кВТ стаб не поможет.) (Если ошибаюсь - поправте) В случае Jarik'a мы имеем: 3 кВт снеготайка + 2 кВт чайник + 0,3 котел + 0,2 холодильник + 0,2 лампочки + 0,3 остальное постоянноработающее оборудование. Короче 6 кВт / 150 В = 40А. (32 А автомат терасаки такой перебор по току может держать около часа) Теоретически стаб вырубаться не должен. А у Ярика он вырубался скорей всего изза того, что раньше у фантомах стояли автоматы не Терасаки а Сименс. Соответственно у сименсовских автоматов иные характеристики. Поетому 32-ка автомат держал 40 А меньшее время (до закипания чайника) и потом выбивал.
  2. Думаю, достаточно будет поставить: 9-11 КВТ на 1 этаж (1-я фаза) 7-9 на второй (2-я фаза) (это если больше устройств на первом этаже) Хотя, думаю 2 стаба по 9 кВт будет достаточно. Третью фазу стабилизировать думаю некчему (если только уличное освещение какое-то "обычное").
  3. Кому не подобаються (і напрягають) Фантоми з ШИМ - сміло беріть Фантоми "Універсал" і "Преміум" із ступеньками +/- 10 В і +/- 5 В (на виході). Там звичайна ступінчата комутація. PS. +/-10 В звичайно ж краще (діапазон ширше).
  4. Певно то не перегруз по току так спалив стаби китайські. Якщо й перегруз - то хіба що КЗ на виході, а вхідний (а на деяких і вихідний) автомат просто не працює. У моїй практиці дуже часто були випадки, коли залипали реле (моделі потужністю 500-5000 ВА), в результаті чого виникало міжвиткове замикання. Певна частина автотранса розкалялася до "красна" і от результат Також було таке що на платі вигорали діоди і виникало КЗ обмотки живлення плати. Обмотка, звичайно, горіла яскравим сявом, тянучи за собою все шо близько рядом.
  5. И в добавок. Если токо для инмтрументов - то китайскую 10-ку и не менее. А если хорошую оттечественную - то 7-ку (может и маловато будет, если напруга сильно просядет). економия - 1-1,5 тыс. грн. Китайскую лучче будет взять. :D Где-то в районе 2 тыс. можна найти. Вот, это наверно и будет тот самый бюджетный вариант для стройки.
  6. Мы прекрасно понимаем поставленую вами задачу. Но, читая этот форум со старта, вы должны были понять одну вещь: дорогие стабилизаторы существуют не просто так. Если вы хотите чтобы стаб потянул стройку и есче после этого работал годами - для этого нужно непожалеть и приобрести качественный аппарат. Бюджетным вариантом может быть только КИТАЙ (Kebo, VoTo, Luxeon, Ресанта, LogicPower, Delixi, Елім, Елтіс, Rucelf, Sassin... ряд длинный) Возьмите из них какой-то серво шкафчик на 20 КВа (в районе $600), а там - как повезет. И процент везения довольно таки высок. Но это везение тянется, как правило, год-полтора. Потом приходит время периодического обслуживания и замены износившейся механики (так-сказать "маленькие неприятности") Говорить можно долго, но факт один - качественный стабилизатор з большим запасом по пусковых токах бюджетным не получится ну уж никак. PS. Вообщето нет смысла рекомендовать то, что не будет соответствовать вашим требованиям.
  7. Нормальный стаб на 5 кВА стоит 4000 (к примеру). Нормальный стаб на 9 кВА стоит 4900 (:D тоже к примеру) Неужели 5-ку стаб (и прокладывание новой дополнительной "стабилизированой" проводки) будет дешевле 9-ки? :D
  8. Поставь упс со встроеным стабилизатором. Лично у меня такие стоят на 16-ти компах. Люксеоны (работают без перехода на батареи в режиме 160-255 (а есть и что со 145 тащат)) У меня уже работают больше года. И выручали не раз.
  9. Дуже цікава ціна (Може це стара ціна, коли товар брався при курсі валют 1$=5.05). Якщо подивитися на www.luxeon.ua то можна знайти такої ж потужності 3-фазник в районі 6300 грн (A3S-15KVA Servo) або 6850 грн. (HDK-15 KVA SERVO). Це, як би мовити, офіційна розніца (+/- 5% ). Ще, зайшовши на 2-3 сайти можна побачити що ціна коливається від 6 до 8 тисяч грн. Тепер відносно FDR-10КVA Servo (однофазний). Знову ж офіційна ціна - 2850 грн. (В інтернеті на інших сайтах від 2500 до 3200 грн.) Наскільки я бачу, Ви з Донецька. Якщо відшукати диллерів у вашому місті не вдається - зверніться у центральний офіс (всі контакти є на www.luxeon.ua) де Вам дадуть контакти офіційних диллерів у Вашому місті. Крім диллерів стабілізатори можуть продаватися в будь-яких місцях, в яких ціна може бути значно дорожче чи дешевше з невідомою гарантією. PS. Цікаво порівняти ціну на релейний і сервомоторний стабілізатор одної марки і потужності. 2350 грн. реле. 2850 грн. серво. 500 грн різниці (при такій сумі - це не багато), зате якість стабілізації на порядок вище.
  10. Я думаю що китайцям абсолютно побарабану як про якість їхньої пайки відзиваються в Україні, Росії та й інших країнах. де продають їх товар. Саме головне для них - щоб той спаяний стабілізатор запрацював і пройшов контроль якості (їхньої ж, китайської). А далі яка його доля буде - неважливо. Зламається - нехай. "Нам легше новий вам дати ніж старий ремонтувати". А якшо товар виготовляється в тій країні, де він (в основному) і реалізовується, то навряд чи вигідно буде гнати халтуру і продавати її за такі гроші. Звичайно може бути варіант, коли вартість штучно завищують щоб навязати думку, що товар дійсно якісний. Але так чи інакше це короткочасно, тому що інформація (особливо про погане) поширюється достатньо швидко. А погану репутацію дуже важко виправити на хорошу, особливо якшо вартість продукції сягає НЕкитайського рівня.
  11. Упірьод, робяти :D Вистав фотки ПЛІЗ (та й вкажи дату виготовлення). Хай всі дивляться і оцінюють. Та й про результати стресс-тестів не забудь писати. А по +/- 4 вольт то я прогнав. Певно багато :beer: :beer: було. Я чомусь подумав +/- 2% шо є 4 В Та все-таки +/-2 чи +/-4 невелика різниця. Головне щоб працював.
  12. УУУУ. Фантоми то сила Даю тобі інфу по кілограмах: 5 кВт - 12 кг. 8 кВт - 15 кг. 10 кВт - 19 кг. 12,5 кВт - 24 кг. 15 кВт - 28 кг. 18 кВт - 34 кг. 20 кВт - 38 кг. Жаль. Там не тільки кілограми неправильно вказані. Там і діапазони стабілізації виправлень потребують. Сімісторні стабілізатори (5, 8 та 10 кВт) 2 варіанти діапазонів: - 110-260В, (Uвих = 220 +- 10 В) відсічка при 75 і 295 В відповіно; - 135-260В, (Uвих = 220 +- 5 В) відсічка при 100 і 285 В відповіно; ЕЛІТ стабілізатори (5, 8, 10, 12,5, 15, 18, 20 кВт) 4 варіанти діапазонів: - 115-220В, (Uвих = 220 +- 4 В) відсічка при 85 і 250 В відповіно; - 135-240В, (Uвих = 220 +- 4 В) відсічка при 100 і 265 В відповіно; - 160-265В, (Uвих = 220 +- 4 В) відсічка при 110 і 295 В відповіно; - 180-295В, (Uвих = 220 +- 4 В) відсічка при 135 і 315 В відповіно;
  13. Трифазний 15 кВА серво стаб має в собі 3 однофазні стаби по 5 кВА на кожну фазу. Все залежить від виду нагрузки яку ти повісиш на нього. В середньому беруть шо 1 кВА =0,7-0,8 кВТ. Все залежить від cos. Якшо в тебе напруга часто різко не змінюється (ну ніби сварку ввімкнув хтось і т.д.) і якщо не хочеш переплачувати, то Люксеон можеш брати сміло (Сам особисто їх продаю і чатота повернень по гарантії дуже мала). Але я б порадив взяти не один трифазний, а три однофазні стабілізатори. Так і дешевше і краще (якшо один з них дохне - то інші працюють). Це не вигідно хіба що відносно займаного місця. Але якшо в тебе є трифазні споживачі то варто задуматись. У 3-фазних серво стабілізаторах (та напевно як і в інших трифазних) є синхронізатор (певно так воно називається), шо якщо одна фаза пропадає взагалі - вимикається весь стабілізатор щоб не видох споживач. Із всього модельного ряду серво стабілізаторів Люксеона я особисто порадив би FDR або KDR-серію. Для правильного вибору приблизно прикинь сумарну потужність всіх споживачів на кожній фазі. І з цього вибирай стаб, беручи його номінал на 20-30% більше від того, що ти вирахував. Відносно того, що модельний ряд дуже широкий: І. Серво стабілізатори: 1. SVR - стандартна функціональність, стрілочна індикація. Напольний варіант. 2. KDR - так само тільки індикація цифрова (постійно перед очима 220 В :D) Напольний варіант. 3. RDV, KDF - більш комфортний екран: показ. вхідну та вихідну напругу, рівень нагрузки (корисна штуковина). Напольний варіант. 4. FDR - те що і KDR тільки є корисна функція: можна вручну виставити нижню і верхню границю відсікання по вихідній напрузі. Напольний варіант. (!!!! Особисто мені подобається) 5. WDS - На екрані видно вхіну та вихідну напругу, а також рівень потужності (у %) Але то як він крутить тими щітками... особисто мені він НЕ подобається. Настінний варіант. Те що у них асорнимент велики - то добре. Але від моделі до моделі - якість різна, як у релейних так у серво. ІІ. Релейні стаби: 1. Із всіх рекомендую: CDR, LDR, KDR, FDR (ці зарекомендували себе на "5") Є ще й інші, але релейні стабілізатори потужністю більше 2 кВТ (чи кВА, неважливо) брати НІЗЗЯ. Пошкодуєш...
×
×
  • Створити...