Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

shusta

Пользователи
  • Публікації

    296
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача shusta

  1. Перенапруга акумулятора наче від інвертора, сьогодні вийшла прошивка яка має пофіксити, завтра буду встановлювати
  2. ну напруга зменшилась десь до 56 вольт, але думаю так luxpower постійно заряджає малиим струмом батарею, через що починає в якийсь момент рости напруга.
  3. Інвертор починає божеволіти, включає туди сюди режим байпаса, генерація від сонця вмикається вимикаєтесь
  4. Глюк із підвищенням напруги тепер піймав із БМС Налаштування в інверторі 56 вольт в бмс 56 вольт Статус зарядки Forbidden - але напруга росте, струм ріний 0. тепер статус змінився на дозволено в ітозі напруга дійшла до 58,4 або 3,65 на ячейку, бмс виключив зарядку, зявилась помилка по напрузі в інверторі, і чомусь перестало генерувати в мережу
  5. купував тут www.aliexpress.com/item/1005006755388576.html треба версію 15 із прошивкою V15.17+
  6. сьогоднішній цикл наче відбувася вірно, годину зарядка протрималась на 56,8 вольт все відбалансувалось, потім напруга знизилась до флоат 53,6 так що мабуть все таки все працює як задумано)
  7. Ще один нюанс помітив при зарядці якщо хоча б один із елементів досягає напруги - soc 100% volt - вся батарея рахується як повністю заряджена не дивлячись на загальну напругу. Я очікував зниження струму зарядки і поступове балансування решти ячейок - такого нема.
  8. Ну і ще варіант що фактична і номінальна ємність різниться мої eve280 мали б мати 300-310ah, в мене вийшло так що на момент включення soc був 65%, soc 100% показало при 53.6 вольт, при тому залишок доступної ємності 280ah. Змінив на 300ah заряджаю далі.
  9. В мене так само після спадання soc проходить пауза ніж зарядка стартує. Я думаю проблема тільки спочатку, там алгоритм наче такий коли напруга опускаєть до soc-0% volt - soc стає 0, коли піднімається до soc-100% volt - soc стає 100% в середині мабуть рахується по амперам, а от коли ми вмикаємо нову батарею її призначається якийсь soc відносно напруги і далі відносно загальної ємності рахується скільки ампер годин можна внеї залити щоб було soc 100.
  10. А напруга зарядки хоч раз дійшла до напруги вказаної як 100 soc в bms?
  11. Виставити в налаштуваннях бмс більшу ємність батареї, через деякий час запуститься зарядка, коли дійде до вашого варьтажу 100 soc має скинутись. Роблю це саме зараз
  12. brain.com.ua/ukr/SHafa_nastinna_Kingda_15U_19_600x450_RAL9004_KD-007-6415-p622439.html основа на чому стоїть стільниця 38мм, на сайтах фото не від неї.
  13. Підключив новий акумулятор із JK bms, наче все ок) Є якісь нюанси на які потріно звернути увагу при налаштуванні bms?
  14. тобто це налаштування не прцює по факту? потужність заряду наче окремо налаштовується
  15. А хтось зустрічався із тепловими насосами cooper&hunter? розглядаю такий CH-HP12SIRK-E. для встановлення
  16. А у вас в якому режимі акумулятор підлючено? з комунікацєю чи без?
  17. тут про проблему з напругою написав і користувач із bms з синхронізацією по протоколу пілона, це печально.
  18. так пробувати, якраз в групі сапорта знайшов щось подібне, але тут наче рекоменують понижувати bulk, ну і відповідно і float, так як він має бути більше рівний за bulk в мене так само було, сьогодні постави 53,6 bulk і float, якщо не допоможе спробую флоат поставити нижче. а ще є підозра що це може бути повязано із зрядкою від мережі, то її спробує теж зробити залежною від вольтажа, зараз від часу.
  19. в ручному режимі ні, працює постійно, але із тим не було проблем коли акумултори стояли просто в буфері пару місяців без розяду-заряду. ну я б таке очікував від Powmr а не від люкса, печально( тим паче вони явно вказують що Lifepo4 можна так підключати теж чекаю jk з комунікацією, нові ячейкі вже готові, але поки то зберу треба щось придумати із зарядом, поки буде перегружати інвертор наче допогає йому на певний час.
  20. Режим свинцевого акумулятора, ручні налаштування, комунікаційного з'єднання нема. Ви наче про схоже писали, Вам щось відповіли?
  21. Звичайно якщо в когось авто літій бу то може бути бабах
  22. перед тим було оновлення прошивки до останньої, думаю що причина в ній, бмс є, але що показує не знаю, в мене зараз 4 акумулятора посілідовно 12 вольтні куплені ще в 2022 році, перше відключення якщо відсідокувати напруга росла до 56.8, потім різко стала 59,4, в цей момент бмс відключли зарядку як я розумію.
×
×
  • Створити...