Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dah-service

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Dah-service

  1. дуб буде стояти? ( це дача тому підбиреться оптимальний варант по ціні з дуба виходить в 2-2.5 раза дешевше від модрини (лиственици))
  2. Доброго дня підкажіть з натуральної деревини ( сосна , дуб ) які можуть бути оптимальеі варіанти по тераснй дошці біля басейну.
  3. Скажіть чим можна пофарбувати поребрик фірми глобо ? Зочу його притемнити .
  4. На більшій площині воно нормально, а от на сходинках зовсім не подобаеться . Чи можна тут застосувати фарбу лак * мокрий камінь*
  5. Коли купував поребрик він виглядав так
  6. Доброго дня всім. При оздобленні подвіря зіткнувся з проблемою негармонійності поребрика та гранітноі бруківки. Часу було щовсім мало гранітний поребрик потрібно було чекати більше неділі обєкт знаходився за 120 км . Вирішив взяти поребрик чорного кольору фірми globo в результаті вийшло зовсім не нармонійно. Питання можливо хто стикався щ такоб проблемою. Коли купував він був мокрий ніби був чорний . Коли поставили він став звичайного сірого кольору. Після дощу звичайно темнішій. Як можна вийти з ціні ситуаціі? Чи допоможе лак *мокрий камінь* ? Чи можна ним пофарбувати поребрик? Дякую !!! ( вибачте за помилки .текст писав з телефону)
×
×
  • Створити...