Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

iScape

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача iScape

  1. Привіт. Не підкажете, десь можна знайти актуальну бібліотеку ArchiCAD матеріалів AEROC (блоки, перемички)?
  2. Може хтось з форуму все ж наважився використати плити перекриття AEROC і має порівняльні витрати за весь комплекс робот (AEROC та класичні ПП з "важкого" бетону) і інформацію про "підводні камені"?
  3. Шукаю профнастил від вживаного паркану. Цікавить висота від 1,5м. Колір неважливий, висоту можно вразнобій. Можно і з пошкодженнями (у розумних межах). Загалом потрібно 64+44 метри. Але якщо у вас є великий пагонаж (від 30м, то можу і забрати)
  4. Привіт. Шукаю плити від вживаного наборного бетонного паркану типу Цікавить висота плити від 65см. Потрібні лише глухі секціі, малюнок неважливий, можно вразнобій. Можно і з незначними пошкодженнями. Потрібно 66+96 плит (на 22+32 секціі паркану)
  5. То що, хтось з форуму таки "наважився" використати плити перекриття AEROC і таки має порівняльні витрати за весь комплекс робот (AEROC та класичні ПП з "важкого" бетону) і інформацію про "підводні камені"? Добавлено через 1 час 34 минуты Дякую! А для варіанту "Шпаклёвка + наружная штукатурка" який буде Rw? (по аналогії з розрахунками Rw на вашому сайті www.aeroc.ua/informatsiya/stroitelnaya-fizika-aeroc/item/305-zvukoizolyatsiya-aeroc)
  6. Може й буду, але хочеться вчитись на чужих "помилках", якщо такі мають місце бути.
  7. То що, хтось з форуму таки "наважився" використати плити перекриття AEROC і таки має порівняльні витрати за весь комплекс робот (AEROC та класичні ПП з "важкого" бетону) і інформацію про "підводні камені"?
  8. Здрастуйте. Підкажіть будь-ласка, який у AEROC ENERGY PLUS індекс звукоізоляції Rw? Ну, або значення RAтранс.
  9. Привіт, Шукаю людей недалеко від Вінниці (в радіусі 10-15 км) хто побудувався на фундаментах які мене цікавлять. А саме: 1) на плитному фундаменті типу Утеплена Шведська Плита (або його різновиді)? 2) на буронабивному фундаменті
  10. Привіт, Будь-ласка, порекомендуйте досвідчених спеців по каркасникам у Вінниці. "Досвідчений" в моєму розумінні - той, хто за останні 4-5 років побудував хоча б 15-20 об'єктів в радіусі 10-15 км від Вінниці і у кого є будинки в експлуатації довше ніж 5-6 років. Потрібна буде консультація, і, можливо, розрахунок.
×
×
  • Створити...