Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ben617

Пользователи
  • Публікації

    24
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ben617

  1. (ссылка устарела) виявилось непотрібне, продаю.
  2. Через витяжку втікає багато тепла в кімнаті, чи закриваєте ви витяжки на зиму та чи варто це робити?
  3. А можете більше детально розписати, можливо з фото? Зараз як раз перероблятись буде система, хочеться зробити добре та еффективно. Робить майстер, не я, проте майстер халтурить аби скоріше, а треба якісніше.
  4. Вирішив поставити акумуляційний бак на 1000 літрів. Яку краще трубу давати до ТП котла, 50-ку чи виставить 25-30-ки? В чому плюси якщо ставити 50-ку та чи є вони? У кого стоять такі баки, поділіться своїм досвідом, та на який час вистачає вашого бака? Тобто скільки тримає температуру після того як паливо згорить.
  5. Планується закрити кімнати від опалення, але при сильних морозах можливе замерзання. Чи варто лити рідину? Чи не шкодить вона? Яку краще заливати? Батареї будерус.
  6. Не видно чому саме гідрострілка шкодить котлу?
  7. 1. Можно ссылку на тему чи статтю де про це написано?
  8. Це складно, професія не так Мені би хотовий варіант який би в кімнаті виглядав пристойно. Можливо дивно, але не можу в мережі щось знайти, на радіоринку ніхто такого також немає, а можливо не всюди шукав, та і самі продавці не охоче хочуть шось порадити та підсказати.
  9. Можете пояснити чому? А як для газового котла?
  10. Нічого не стоїть, лише розєми, закриті кришкою.
  11. Чи потрібні гідрострілка в системі опалення? При роботі з газовим котлом та при роботі з твердопаливним.
  12. В інструкції чомусь нічого не пише про це. Хоча виходи є різні. Якщо зробити фото виходів, ви зможете по ним щось порадити?
  13. А його можна підключили до котла? В котлі є виходи єзернет + інші рс канали)
  14. Дякую за відгуки, раніше справ з такими котлами не мав, але коли газ помнижили в ціні, прийшлось
  15. Хочу попробувати палити брикетами в котлі сас, проте кажуть що стінка має бути не менше 6 мм товщини, інакше буде крутити з часом. В мережі не можу знайти інформацю якої товщини стінки в котлі SAS UWT 36 КВт.
  16. Потрібна консультація по трьохходовому клапану. Майстер поставив афрізо 55 градусів, біда в тому, що котел коли опускається вночі до температури 55 градусів батареї одразу холодні, а в котлі тримається 55 градусів ще довго, майже до ранку. Вважаю що ці градуси можна ще проганяти по батареям і продовжити до години ще тепло? Чи варто забрати клапан або поставити менший, знаю что є 45 градусів, а чи є нище? Та чи взагалі варто його міняти чи знімати? Просто вважаю що котел не відпрацьовує своє, вночі ніхто не підкладає дров і швидко падає температура. Майстер каже що у мене немає конденсату з таким клапаном, його дійсно немає, але хочеться тепло подовше мати і рідше підкладати.
  17. 1. Якщо кабелем тянути метрів 20. Але можливо я радіоваріанти якісь? 2. Тут не зовсім зрозумів питання. 3. Так, можна і в 220. 4. Можлива і вище. 5. на стіну, колір та фасад не має значення, головне цифровий та підсвітка. Краще радіо, провід можна, але вже пізновато)
  18. Можете порекомендувати щось для сас, котрий точно підійде? Потрібен цифровий.
  19. Просто вивести з котельні на кухню щоб бачити температуру котла, щоб знати коли потрібно підкласти дров. Котельня знаходиться далеко і незручно бігати дивитись на датчик, проте коли він буде на кухні, буде зручно. Потрібен любий цифровий датчик.
  20. Маю котел SAS 36 квт, хочу в кухню вивести якийсь модуль чи пристрій який виводитиме температуру в котлі і температуру в батареях. Потрібно шукати рідні модулі для такого котла чи можливо є універсальні інших фірм?
  21. Хто користується таким котлом? Недавно поставив такий котел і при першому запуску бегето жере газу, ну відносно багато, 2 куба в годину на 250 квадратів, правда 140 квадратів достройка і не прогріта + не утеплена, просто цегла ззовні 40 см.. Буду вдячний за відгуки про цей котел, як у кого на практиці. Дякую.
  22. Невже на форумі немає користувачів у якиї є такі котли?
  23. Добрий вечір. Пару тижнів назад поставив твердопаливний котел сас 36 квт для дома на 250 квадратів. Наразі палити немає чим, лише старі дошки, загрузивши повний котел гріють години 3-4 далі треба підкладати. Сьогодні купив брикети, дубові, один мішок (45 кг) якось швидко згорів, хоча тримали температуру години 4-5, але мав би горіти довше? Можливо є якісь специфіки паління в таких котлах? Можливо тут на форумі хтось має такий котел та поділиться своїм досвідом. Стоїть ще газовий котел вісман, але газом виходить супер дорого. Дякую.
×
×
  • Створити...