Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Bogdan2115

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Bogdan2115

  1. Якщо Вас послухати, то виходить що нам терміново потрібно продавати свої ділянки, бо на них можуть ще й за наші гроші запроектувати автомагістралі чи то взагалі звалище. Я поважаю думки інших, але хотілось би почути від Вас якісь поради, а про те що може бути не так ми й самі в курсі. Ви мабуть знаєте що без ДПТ важкувато і з електроенергією буде і з дозвільними на будівництво, але наразі в нас є можливість здвинути це діло з місця і повірте що ми будемо робити все щоб це у нас вийшло, адже кожен із власників має свою мету, комусь побудуватись, а комусь продати дорожче. Тож з усією повагою, будемо вдячні отримати від Вас поради та допомогу, ну а критикувати, ми й самі себе можемо.
  2. Добрый день. Я бы хотел предложить создать группу не в SKYPE, а на VIBER. Мне кажется можно было бы более оперативно отвечать и обмениваться информацией.
  3. Добрый день. Постараюсь быть. Может на ветке есть кто из Рубежовки, думаю для жителей Рубежовки, владельцев участков, может объявление наклеить. Думаю не все форум читают.
  4. Здравствуйте. Со вчерашнего дня являюсь Вашим соседом, участок 3222485200:06:002:5551 Был я на участке, печально видеть как поработали вандалы над бытовками. Прочитал ветку и соглашусь с мнением что для того что бы строится нужно начинать с охраны((( Так и не понял что с кооперативом, есть ли кооператив и кто председатель и где взять его контакты. Так же хочу спросить Тараса, чем закончилась история с електричеством.
×
×
  • Створити...