Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kaapostua

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача kaapostua

  1. Заказували раза три: туї, хеномелес, ялинки. Усьо чьотко, але трохи упаковка в них того, хромає: все в горшках та землі, але скинуто в коробку, тому доставляють в лежаче Добавлено через 11 минут Заказували раза три: туї, хеномелес, ялинки. Усьо чьотко, але трохи упаковка в них того, хромає: все в горшках та землі, але скинуто в коробку, тому доставляють чаще в лежачему положенні. Поломок не було, але... Самі саджанці в нормальному стані. Живуть.
  2. Купив у 2014 році по дві колоновидні черешні Сильвію та Хелену та 2 штамбові смородини (порічки) Любава. 1 черешня загнулася (скоріш проблема в уході, літо було спекотне та сухе може і запустили). По іншим врожая не було - адаптуються. А смородина червона дала врожай, небагато, але й кущі маленькі. Добавлено через 11 минут Шанувальникам винограду - зверніть увагу на vinograd-odessa.com/index.php/ru/. Брали поштучно 6 різних сортів. Прийшли своєчасно. Коренева добре розвинута. Упаковка нормальна - поки дійшли, ще тиждень лежали у гаражі - розкрили корені вологі. Посадили по правилам - весною подивимося.
  3. По поводу ЕКОВЕЛЕСА - всеж перездвонили самі. Не прийшла СМС від них та від відправника. Посилка провалялася на складі 5 днів. Благо що упаковка була доброю. Корні не підсохли, нормальні. Вот така х...ня малята...
  4. Хочу проінформувати шановних садоводів про результати замовлень в інтернет-магазинах : - Артемовський пітомник (pitomnik.com.ua) - замовляв у них перший раз: малину, смородину, персик - оперативно обробили замовлення і вислали. Стан саджанців задовільний. Зробив друге замовлення чекаю. - Посадка (posadka.com.uа) - замовляв у них в тому році то шо прислали- смородина, колоновидні дерева прижилося (крім одного, але жалоб нема, мабуть недоглядів). В цьому році зробив замовлення, чекав тиждень ні гу-гу, вже кинув чекати замовив в іншому місці - звонять. Відмовився - треба все ж клієнтів, хоч трохи поважать. - Leaf Land (leafland.com.ua) - замовляв у них агрус різних сортів. Оперативно обробили, через 4 дні був у мене. Стан саджанців добрий. Корні оброблені , спеціальним гелем від пересихання. - Дивосад (www.divosad.com.ua) - замовляв у них 2013-14 роках. По виконанню замовленням претензій нема. Все прижилося, крім малини. Але в цьому році ціни у них непомірні. Тому пропускаємо. - ТМ "Екогарден" (ukr-sad.com.ua) бувший "Une_ukrsad"- у 2013 році робив замовлення. По виконанню замовленням претензій нема. Зараз про якість роботи не в курсі. - Садовий Центр EcoVeles (www.ecoveles.com.ua) - у 2014 р робив замовлення все було нормально. У цьому зробив замовлення - під тиждень тиша. Потім дзвонять. Спершу відмовився, а потім з дуру переформатував замовлення і заказав. Оперативно передзвонили пообіцяли на наступний день відправити - тільки гроші перевів, у відповідь тиша - телефони не працюють, по інтернету не відповідають! Чекаю ... але... Так шо поки там замовлень не робіть.
×
×
  • Створити...