Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

wariat

Пользователи
  • Публікації

    33
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача wariat

  1. На стелю взяв Johnstone's Covaplus Vinyl а на стіни Sadolin Nordsjo P6. Обидві гарно вкривають. Як воно в експлуатації - буде видно.
  2. дякую за поради. Що скажете про Johnstone's Jonmat Premium Contract Matt білий - для стелі хороший варіант?
  3. вітаю! порадьте інтерєрну фарбу в ціновому сегменту 1500-2700 за 10л. Стеля+ стіни (коридор, вітальня, кухня, паливна). Наразі на стінах старт+фініш+гладь. В епіцентрі рекомендують снєжку платінум - кажуть шо то минулорічна новинка з якісної імпортної сировини. Майстри мають позитивний досвід з сандолін та капарол але там ціна вже суттєво вища.... на ринку десятки продуктів і реально важко зрозуміти різницю між ними.... буду вдячний за пораду.
  4. Sheridan, Підкажіть, де у Львові найширше представлений асортимент ваших камінів? Зоокрема цікавить топка з кутовим склом 74x37x44.
  5. Складність в тому, що кімнати 11,12 та 9 віддалені від каміна? Чи проблеми з акустикою є у всіх повітряних топках? Якшо камін для естетики і додаткового обігріву кімнати де він стоїть, то чи є зміст купляти топку у такому випадку? Чи є альтернатовою гарно облицьомана "саморобна" піч з шамотки + пічні дверцята вашого виробництва? дякую
  6. Шановний Sheridan, Порадьте, яка модель топки G&S найкраще підходить для мого одноповерхового будинку площею 150м2. Планування вклав у повідомлення. Орієнтовне місце для каміну обведене червоним кольором. Комин не гільзований, вимурований з повнотілої ходорівської цегли. В першу чергу готілося б естетичного задоволення від каміну, але великим плюсом буде можливість обігріву кімнат 11,12 та 9. Думав брати кутову топку але і пряма теж може бути. дякую планування-edited.pdf
  7. wariat

    Шукаю двері.

    Дoброго дня. скиньте і мені контакти будь ласка.
  8. Трохи інформації про теплі двері, шо я назбирав останнім часом: Hormann по акції зараз лише сталеві двері Thermo65 (товщина 65мм). Бокова фрамуга йде без акції і коштує 1100євро . По дизайну гарні і взагалі якісні хоча якшо порівнювати зі Стражем то не склали враження міцних дверей. Wisniowski пропонують лише алюмінієві. Виглядають дуже достойно, на рівні з Hormann але на 20-30% дорожчі за стальний хьорманн Ryterna - литовські стальні і алюмінієві двері. алюмінієві десь на 20% дешевші за стальний хьорманн. У Львові продають але подививтися в магазині можна лише кутники Якось не хочеться кота в мішку купляти Українські виробники: Вікна Стиль (Чернівці): по дизайну трохи простіші за Hormann а в ціні майже одинакові. Очікував від українського виробника кращої ціни. Канталь: по телефону менеджер сказав шо продають тільки вікна. Але я все таки зайшов в офіс. Там сказали шо двері теж є але якось дуже невпевнено розказували показували і от вже 3 дні чекаю від них на комерційну пропозицію....
  9. Доброго дня Теж зайнявся вибором дверей для будинку. Шукаю приблизно такі як на фото: Придивляюся до виробників доступних на ринку: Страж виглядають якісно але пропонують лише стандартні розміри ну і по дизайну не дотягують до бажаного. Hormann: сталеві з боковою фармугою десь 60-75тис грн. Якшо бокову фармугу замовити окремо з алюмієвого профілю то буде десь 50 - 55тис грн але кажуть що дуже важко в тон дверей попасти.... от ну алюмінієвий хйорман - ціна космос Ше випадково знайшов Wisniowski, Kruzik, Ryterna ... то хороші виробники? є якісь вігуки про них? взагалі - які реальні переваги алюмінієвих дверей над сталевими?
  10. у них можна знайти реалізацію даху у всіх популярних варіантах. та й взагалі - кількість та якість інформації по будівництву на заморських сайтах в десятки разів більше ніж на наших. а суцільний настил з осб плити врятує?
  11. був в офісі тайлу. Нема зараз в наявності сірого ssab-a і невідомо коли буде. пропонують Voestalpine. зернисте покриття. Казали шо там магній-цинк 80г/м². вартує брати? якісний матеріал?
  12. Доброго дня, Побачив на польському сайті отакі панелі від рукі. Це нормальна якість? Як вберегтися від тих хвильок?
  13. маєте на увазі що то все маркетингові ходи і не вартує переплачувати? чим більше читаю тим більше заплутуюся.... Тайл випускає нормальну металочерепицю? бачив вони і сааб пропонують....
  14. Дякую за відповіді. Модульна черепиця, якщо її порівнювати зі звичайною, суттєво вимогливіша до геометрії скату? Переживаю, чи мої работніки зможуть її покласти.... наскільки принципово відрізняється монтаж модульної і не модульної?
  15. Доброго дня, Вибираю металочерепицю для будинку. Шоб було менше відходів на вальмовому даху вирішив взяти модульну. Хочеться високої хвильки шоб максимально імітувати натуральну черепицю. Серед варіантів ruukki finnera bratex scandinavia saab ceramicmatt 350грам цинку, довічна гарантія bp2 zet roof arcelor HERCULIT 225 гр цинку, покриття 35 мікрон, гарантія 55 років Що думаєте про ці варіанти? Продавці агутіють за польський zetroof і відмовляють від фінейри і скандинавії, бо кажуть шо фінейра має багато нюансів в монтажі, шо там треба зловити діагональ, купа зоморочок на жолобах(єндовах) і воше майстри які ніколи її не клали нормально роботу перший раз не зроблять. Можете спростувати чи підтверити такі нюанси фінейри?
  16. так - мова йде про низьку якість герметизації склопакетів... також сумніву піддають метод яким в Україні заповнюють склопакет газом. знайомі працювали на віконній фірмі і з усмішкою говорять про аргон в вікнах... ps написав в пп
  17. я до останнього вагався і насправді я був готовий заплатити на 35% більше... але менеджери корси у львові постійно заняті, їх треба ловити і домовлятися про зустріч... короче кажучи нобілекс зі мною краще працював як з клієнтом... але основна прична інша - навіть продавці вікон невпевнено говорять про інертні гази в склопакетах... а ті хто розуміється на фізиці однозначно кажуть шо через 2 роки газу там взагалі не залишиться... я вирішив шо краще гроші вкласти в прогресивнішу систему опалення ніж в шось невидиме, яке може є а може і нема
  18. зрозуміло. стосовно вікон то наслухався порад і вирішив не переплачувати за склопакет з криптоном...ну і дружина каже шо третій контур ущільнення буде заважати прибирати тому зупинилися на Brugmann AD (ширина рами 73 мм, ширина стулки 84мм) склопакет 4і-16-4-16-4і фурнітрура Siegenia Titan AF. дилема тільки стосовно виходу на терасу...боюся шо вхідна група з дверного профілю буде дуже грубо дивитися.... пропонують ухильно-розсувну систему за 37000 грн.... але вона мені шось не дуже подобається в користуванні...і дітям не легко буде відкривати. а скільки б коштувала підйомно-розсувна система такого плану як на відео для ширини 2м і висоти 2.3м ? які порядки цін? на що звернути увагу? дякую
  19. Дякую за відповіді. Ше така проблема. Маю вихід на терасу. 2000х2300 . Корса каже що зроблять нормальні штульпуві двері з віконного профілю з двома створками шо відкриваються по 950.... сьеклолюкс каже шо треба робити з дверного профілю, бо для віконного створки дуже великі і просідатимуть з часом... шо порадите?... розсввну систему ставити?
  20. Доброго дня, Вибираю вікна для будинку. В переліку звичайні по розмірах конструкцій з зовнішньою антрацитовою ламінацією. Хочеться отримати якісні теплі вікна, шумоізоляція впринципі не важлива. Зупинився на 2ох варіантах: Стеклолюкс-Ужгород Профіль польский Wital Prestige Therm - 6кам. 86мм. 3 контури ущільнення, армування 1.5 мм склопакет 44мм 4i-16-4-16-4i, фурнітура Siegenia Titan AF. Корса Профіль REHAU SYNEGO 80 мм, 2 контури ущільнення, армування від 1.5 мм склопакет 40мм 4low-16Td-4-14TdKr-4low, фурнітура GU. Корса на 35% дорожча. Розумію причини різниці в ціні, але все таки турбують такі питання 1. Фурнітура то дуже важлива річ. Siegenia Titan AF на форумах хвалять. Але там купа пластику! Така сама ситуація з фурнітурою GU яку ставить Корса? 2. У Корси якісні склопакети? Процес герметизації склопакету автоматизований чи може якимось чином перевіряється? Не хотілося б переплатити за газ якого там нема.
  21. Доброго дня, Може хто чув чи має досвід роботи з польською металочерпицею і фальцевими листами Blachotrapez? У Львові їх продають під етикеткою "преміум клас".... використовують Saab і ціна 240грн ...
  22. Доброго дня Все таки хотілося б почути критику проекту z195. Лінійні розміри в pdf У мене ділянка 21.5 на 65 з північним фасадом. Сусіди далеко. Цей проект є основним кандидатом. Впринципі все підходить - можливо лише вітальня завелика. Зовнішній вигляд не найкращий але якшо змінити деякі вікна на панорамні то це мало б покращити ситуацію. Також насторожує те шо в інеті мало фоток з реалізаціями цього будитку хоча проект далеко не новий. Буду вдячний за ваші думки.
  23. Я теж зараз на етапі вибору стінового матеріалу для цегляного будинку. і в моїй теорії все виглядає так: Маємо уявний будинок 10x10 з висотою 7 метрів (280 кв.мет зовнішніх стін) Leier чи Русинія 38 ~ 32грн за шт; 16 блоків на кв.метр; загальна ціна: 16*280*32= 143400грн Блок 2НФ - 5,1грн за шт. товщина стіни 38см. 78 блоків на кв.метр; загальна ціна 78*280*5.1 = 111400грн Отже стіна з 2НФ дешевша на 32000грн Але ше є питання теплопровідності виглядає шо будь якому випадку треба утепляти стіну шо досягнути норми дбн в 3,3 м2К/Вт Але керамоблок достатньо утеплити 5 см пінопласту а для 2НФ треба 10см R стіни з Русинії 38 + 5см пінопласту = (0,38/0,16) + (0,05/0,041) = 3,31 м2К/Вт R стіни з 2НФ +10см пінопласту = (0,38/0,37) + (0,1/0,041) = 3,45 м2К/Вт В підсумку використовуючи Русинію/Лейер 38 ми переплачуємо 32 000 грн за сам матеріал + маємо мороку з порізкою і з міцністю блоків але економимо на утеплені стіни. От...тому не знаю чому пишуть про переплати в 10тис доларів. Навіть якшо рахувати поротерм 38 то всерівно переплата за самі блоки порівняно з 2 НФ виходить ~3000$ Можливо я десь помилився чи чогось не врахував - цікаво почути іншу думку.
  24. то ціна за такий дах разом з матеріалами і роботою в межах 10тис дол?
×
×
  • Створити...