Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vik-Біла.Ц.

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Хобби
    саженцы ягодных культур
  • Пол
    Женский

vik-Біла.Ц.'s Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

4

Репутація

  1. Можу вкорінити, на осінь буде готово. Ціна залежить від розміру черенка для вкорінення: 25 см по 10гр, як що 10 см то дешевше, але виживають вони гірше, тому ризикувати не хочеться. Вкорінюю для нарощування великого надійного кореня, вершок лишаю маленьким, тому питання : вам для відкритого грунту чи для горщиків? Це важливо для обрання способу вкорінення, просто в горщик корінь не влізе.
  2. Всім привіт! Я веду сторінку і гадаю вона буде корисною для тих, хто має ділянку , а живе і городі і не знає, що робиться на городі. На сторінці пишу про стан рослин на сьогодні і що я роблю сьогодні. Гадаю проблеми у всіх схожі, тому кому цікаво питайте, пришлю ссилку. От приклад : " Привіт друзі. Хочу розповісти про жарку весну і як сонце може вижарити якісний саджанець. Як що вже так виходить, що декілька років підряд весна стає одразу літом, то треба пристосовуватися. Коли весною садимо саджанці, треба обов'язково обрізати крону по нижче, заглиблювати шійку у смородин, агрусів, годжі і зверху ставимо притінюючий ящик на 2 неділі. Агроволокно не підійде, рослина свіжо посаджена і пролита водою, під ним звариться. Полуниця під перевернутими чорними стаканами (з дірками) для посадки рослин прекрасно адаптується і я не помітила, щоб їй було мало сонця."
  3. Вітаю! Звичайно треба, а як же без краси? Про посуху треба переживати в рік посадки, коли приживеться вже можна розслабитися. В літку останнім часом надзвичайно сухо, тому було б не погано замульчувати.В нашому ряду метрів 70 через 40см кущ, колись пара пропала: може висохли, а може котик гарно попісяв. В середині весни вже стало ясно, але поливати не було можливості...
  4. Порахували по роках і вийшло , що самшити 6-ти річки. Ціна 60гр від 5 штук, є ще більші по 100 за 1 шт( тримаю довго в кінці відео). попередньо прочитайте тут: vsad.in.ua/kontakti/ відправляю так:
  5. Всім привіт! Пропоную прикрасити свій двір декоративним самшитом. Під Білою церквою , як що багато, то краще само вивозом. В відео є сайт, який буде поповнюватися власними статтями по вирощуванню ожини, смородини, агрусу, квітів. На сайті не скрізь є фото тільки через те, що не було потреби їх робити, сайт твориться зараз і тому фото, нове відео зроблю в цьому сезоні. Пропоную переглянути мої відео по вирощуванню винограду:, полуниці і інших на моєму каналі в ютюб(їх багато, тому спускайтесь нижче по сторнці, (нажміть кнопку відео)): https://www.youtube.com/channel/UCl1d4D7k0vXd8qPRrG6f_9Q Всім успіху і гарного настрою! Буду рада допомогти.
  6. Як що зберігалася в прикопі, то зовсім не має різниці. На вчора : часник зійшов 5см, петрушка від кореня 2см, ранній сорт смородини висунув зелені вихлясті бруньки по 1,5см, Селеченська по1см поки що розові,агрус зовні спить, але як занесли в хату,- на другий день зазеленів, малина ремонтантна на рівні землі, в щілинках тримає на поготові зелені вершки, бруньки на яблунях, грушах майже сплять, черешні більш готові до старту.
×
×
  • Створити...