Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Kiril1979

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Kiril1979

  1. доброго дня Є можливість купити дешево Регулятор Vaillant CalorMatic 430 але прочитав що їх вже зняли з виробництва. Чи підійде він до котла vaillant turboTEC pro VUW 202/5-3 і чи варто його брати.
  2. Доброго дня допоможіть вибрати газовий котел на хату в 70 квадратів. Дивився марки котлів яких є поблизу сервісні служби це такі марки vaillant, ariston, baxi, protherm переглянувши інтернет і обійшовши базар зупинився на vaillant turboTEC pro VUW 202/5-3 в інтернеті про нього знайшов мало але на базарі багато продавців радили казали що це нова модель і вона не погана. Прошу поради на рахунок цього котла чи який ви би радили взяти.
  3. Доброго дня допоможіть вибрати газовий котел на хату в 70 квадратів. Дивився марки котлів яких є поблизу сервісні служби це такі марки vaillant, ariston, baxi, protherm переглянувши інтернет і обійшовши базар зупинився на vaillant turboTEC pro VUW 202/5-3 в інтернеті про нього знайшов мало але на базарі багато продавців радили казали що це нова модель і вона не погана. Прошу поради на рахунок цього котла чи який ви би радили взяти.
  4. Підкажіть хтось майстра по опаленню в Іванофранківський обл., а саме в Рогатинському районі.
  5. Доброго дня Не було часу скорше зайти Прошу в спеціалістів наступну пораду. Перечитав різні замітки в неті знайшов багато хто пише що для спрощеного розрахунку потужності радіатора опалення беруть 40 Вт на 1 м.куб. Розумію що різні приміщення мають різні тепловитрати але думаю в моєму випадку від даної цифри можна погодитись. Дім цегляний з штукатуркою не утеплений, вікна металопластікові 3-камерні, склопакети одно-камерні. Наприклад згідно даних вище радіатор для найменшенької кімнати з одним вікном виходить об'єм 33м.куб, 33*40=1320 і додаємо 20% запасу, тобто радіатор має мати потужність 1584Вт. Якщо взяти наприклад радіатори КЕРМІ тип 22 то довжина виходить 900 при температури теплоносія 75/65 виходить 1612Вт Підкажіть чи правильні розрахунки? Чи можливо брати довшу але тип 21(ширина вікна 1 метр), чи взагалі варто брати радіатори типу 21? Можливо ще якісь поради? Дякую за відповідь
  6. Доброго дня Всім дякую за поради, але ще маю купу питань тому буду просити ще допомоги Наразі вибираю радіатори опалення. Перечитавши деякі гилки форумів і подивившись в неті зробив для себе наступні висновки: 1. будуть стояти стальні радіатори, з фірм буду вибирати керми, пурмо, корадо, Vogel&Noot. Питання вибору стоїть не в цін,і а в якості. Прошу порадити, які з цих фірм краще? 2. Розмір радіаторів. Знайшов таку інформацію що для оптимальної тепловіддачі радіатора він має стояти 7-12см. від підлоги і 100см або більше від підвіконника. А також бути не менше ніж 75% ширини вікна. Прошу порадити чи це вірна інформація? Висота від підлоги до підвиконника в мене 88см. Тобто радіатор буде 60см з нижнім підключенням, так як труби будуть йти зовні по стінах, можливо в плінтусах бачив такі плінтуси спеціальні. Якщо інформація про розміщення радіаторів вірна(Яка написана зверху) ставив би їх 12см від підлоги і 16см від півиконника. Прошу вашої поради.
  7. Ще питання чи є резон ставити на таку хату конденсаційний котел для економії газу? і ще планував ставити котел турбо(через стіну), але шановний Таценки каже що атмо краще. на скільки це важливо в плані економії газу.
  8. А на які фірми краще звернути увагу при виборі котла і батарей?
  9. Доброго дня Прошу допомогти з розрахунком опалення Хочу на наступний рік переробити опалення в хаті де живуть батьки. Будинок знаходиться в Івано-Франківський області Рогатинський район. Зараз для обігріву використовуються три газових конвертора по 1 в кожній кімнаті. Хочу встановити газовий котел і батареї у всіх приміщеннях. Цікавлять який котел(потужність, виробник, тип) краще обрати, які батареї і їх потужність. На підігрів води буду використовувати Бойлер косвенного нагріву. ПЛАН .PDF
×
×
  • Створити...