Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

rnovachuk

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

rnovachuk's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Порадьте надійний інверторний кондиціонер (24ку) без зайвих наворотів. В магазинах міста радять Ballu BSPI-24HN1 як новий повністю "переопрацьований" кондиціонер за який магазину не буде соромно, але я вже знайшов декілька негативних відгуків про цю модель. Бажано влізти в бюджет до 1к у.о.
  2. Кто знает есть ли на рынке сейчас качественные металические двери с терморазрывом? Существуют ли вообще в природе бронедвери которые не будут промерзать зимой если будут стоять в отапливаем тамбуре (теплый пол) где температура будет ~18 C Нашел производство в Житомире, поехал к ним посмотрел на конструкцию - как-то не внушает доверия по прочности. У них две квадратных трубы скрученных саморезами между которыми вставлена резиновая прокладка. dreamdoors.com.ua/ru/akademiya-dverej/konstruktsiya/seriya-lyuks-thermo
  3. Шукаю якісні двері в будинок, м. Житомир бюджет до 20 тис. грн. Всі виробники кірм "весь мир бронедверей" не говорять про рівень взломостійкості їх дверей. Потрібні якісні двері в приватний будинок з такими критеріями 1. 3й-4й рівень взломостійкості 2. високий рівень теплоізоляції. 3. втоплена броненакладка. 4. приємний зовнішній вигяляд. все інше (замки, петлі і тд) повинно відповідати рівню дверей (Cisa, MOTTURA, ISEO...)
×
×
  • Створити...