Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

alabaster

Пользователи
  • Публікації

    47
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

alabaster's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

5

Репутація

  1. Скажіть, вже час прищипувати перчик декоративний? Як це правильно робиться?
  2. Доброго дня. Прошу поради у виборі техніки. Ввідні дані: є дача, 20-25 соток неораної (поки що) землі. Буваю там досить рідко - 1-2 рази на місяць, багато часу приділяти обробці землі не зможу. Хотілося б в майбутньому зробити город і садок, приблизно 50/50. Яку техніку з яким комплектом обладнання порадите? Я новачок у сільському господарстві.
  3. в моєму особистому випадку під дачу використовується сільська саманна хата і 25 соток землі біля неї. але є газове опалення і криниця. знаходиться в 70км по нормальній дорозі від мого обласного центру на заході України. Відстань обумовлена бюджетом на купівлю і розташуванням села на березі водосховища. рибалку полюбляю на на нашому водосховищі каньонного типу
  4. не збираюсь вам будь-що доводити. брехня так брехня. просто я півтора роки назад почав шукати будинок в селі в якості дачі і зіткнувся із цим всім.
  5. я не був на сесії сільради, але на сесію подав повний комплект документів на ділянку разом із заявою про передачу у власність. просто продавець ділянки займався питанням виготовлення всіх документів і замірів ДО продажу землі мені. все пройшло успішно. витяг на руках і зареєстрований у ЦНАПі. сумніваюсь що зараз можливо пройти всі етапи по приватизації.
  6. Приватизував земельну ділянку, на якій розташований придбаний раніше будинок: пакет документів на ділянку разом із заявою подав у сільраду. Витяг з рішення сесії сільради зареєстрував у ЦНАПі. Граюсь із e.land.gov.ua, дивлюсь там по кадастровому номеру інфо по ділянці, у витягу на e.land.gov.ua поле "форма власності" пусте, решта заповнені. Чому так, хто знає?
  7. Думаю над модернізацією водопроводу в частині зливу води на зиму. І не знаю, чи в шнекових насосах є зворотній клапан чи він відсутній.
  8. Як вам така ідея: забрати від насоса зворотній клапан і поставити його в доступному місці, запаралеливши краном. Таким чином можна буде зливати воду в обхід зворотнього клапана, поосто відкривши кран
  9. а якщо відкрити вуличний кран, а до крану в рукомийнику під'єднати якійсь компресор і видавити всю воду із системи аж до вулиці?
  10. 90 см там точно є І вода в трубі під землею не замерзла. Замерзло на вході в будинок, т.я. у ньому температура як на вулиці
×
×
  • Створити...