Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Єрж

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Єрж's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Відписались представники заводу що виготовляють прямокутні ТА. Сказали що їхні ТА працюють аналогічно з "бочками". Дали навіть координати найближчого встановленого ТА, правда за 120км і то в банківській установі. ...уявляю вираз обличчя банкірів у відповідь на прохання показати їхню котельню...
  2. upd.: СДК 15кВт вже в дорозі Тепер ТА. Хто, що скаже про таке teplovsegda.com.ua?
  3. Дякую за поради. Поки вирішив SDK 10 кВт і ТА на 500 літрів, тим більше що -25 буває 2-5 днів на рік.
  4. Перед покупкою буду уточнювати однозначно. А що з ТА? на котел 10 кВт від 200(таких не зустрічав) до 500 літрів. Як визначитись?
  5. Гаразд почнемо спочатку, якщо ви не проти Тепловтрати 10 кВт з них 1.5 -2 кВт на бойлер. Який вибрати котел щоб обслуговувати 1-2 рази на добу? Бюджет +-20 000 грн.
  6. Тобто, потрібно щоб до наступної загрузки котла ТА остивав? А якщо до ТА додавати бойлер? буде додаткова затрата на підігрів води. По тепловитратах 10-кВт вистачає впритик з підігрівом води. Дякую. Буду вивчати.
  7. Це вже зовсім інші суми. І боюсь то все добро в мою котельню не влізе
  8. Ціна тішить. Хто ще б підказав на моїх 140 м.кв. брати 10 чи 15? І ТА на скільки літрів?
  9. Добрий вечір. Допоможіть будь-ласка з вибором тт котла. Опалювана площа 140 м.кв. Планую як основний. ТА ставити буду. Паливо дрова(можливо тирса, торф) Основне бажання закладка раз в 12 годин. Ну ціна в межах +- 20 000 грн.
×
×
  • Створити...