Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

solt707

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача solt707

  1. Дякую,дайте будь-ласка ссилку на модель, незважаючи на ціну. Добавлено через 1 минуту 65дюймів .
  2. Доброго дня шановні форумчани. Допоможіть будь-ласка з вибором телевізора. Кімната має 48мкв. Думаю взяти 65дюймів підкажіть на якій моделі зупинитись?
  3. Ок.Понаблюдаєм день-два і відпишусь.Дякую.
  4. Дякую Вам. Так,як зараз в квартирі ремонт попробую замурую :D тимчасово вентиляцію і подивлюся декілька днів. ІМХО. якщо не буде запаху значить з вентиляції Добавлено через 19 минут Сусіди зверху також жаліються на запах в квартирі,припускаю що тільки через вентиляцію.з пов
  5. Дякую Вам за відповідь.Але саме цікаве, що в самій ванній кімнаті піцою не чути,можливо запах попадає в кімнати не через вентиляцію? з повагою.
  6. Доброго дня шановні форумчани. Допоможіть будь-ласка з такою проблемою.Придбав квартиру(новобудова) на 2му поверсі 4х поверхового будинку а на 1му кафе-піцерія, і коли вони печуть піцу в кімнатах дуже чути піцою.У мене в квартирі зараз ремонт.Мої майстри стверджують, що затягує запах через вентиляцію у ванній кімнаті.Підкажіть, якщо я поставлю вентилятор з клапаном, це вирішить мою проблему? Наперед дякую за відповідь.
×
×
  • Створити...