Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

balabaka

Пользователи
  • Публікації

    21
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача balabaka

  1. 500$ в новій черзі без проведених по вулиці коммункацій в дальній частині комплексу без сусідів. Тобто ціна майже така ж само як у мене. Я думаю ви у змозі помножити 12 на 500. Вагомий торг при покупці значної кількості ділянок. Нагадаю, що у вас завжди є можлівість проявити свій хист і звернутися напряму в лендхаус. Назву КК я не приховував, навіть розмістив в оголошенні.
  2. Знаходиться в с. Колонщина, КК Фортеця Колонщини. Рівної, прямокутної форми. Загальна площа 12сот(2 ділянки по 6сот). Розміри 40м(фасад) на 30м. Призначення - будівництво і обслуговування житлового будинку. Розташований в першій черзі КК. Комплекс повністю електрифікований. Є можливість підключити 5/10/15 кВ на вибір. Також заключити договір на цілодобову охорону. На території розташоване зариблене озеро, в 15-20хв ліс і грибні місця. Власник. Продаж без комісії. Торг. Ціна: Контакти: Координати: google maps Фото: дропбокс
  3. Доброй ночи, интересует: RAVAK PIVOT PSKK3-100 Transp white/chrome 376AA100Z1 RAVAK ELIPSO 100 PAN A22AA01410 i.lbeatbox@gmail.com
  4. добрый день, а можно сделать бесшовный потолок такой необычной формы? и примерную стоимость, пожалуйста
  5. А эцп привата не подходит? По идее должны работать. В привате оформить онлайн это 5 минут дела.
  6. Добрый день. Если есть такая информация, подскажите о налоге на землю. Всем кто приобрел в этом году нужно будет оплатить в 2017г., квитанции будут приходить по месту регистрации или нужно обращаться в сельсовет?
  7. Нам с женой так же озвучили сумму подключения и она составляла 40к грн за 10кВт. "Это максимум, должно быть дешевле." В итоге дороже, ну ок. "Прямой договор с обл энерго" и с этим облом, садовое товарищество. Как по вашему отапливать будущий дом без тарифа электроотопление и 2х зонного счётчика?
×
×
  • Створити...