Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

TechnoFan

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача TechnoFan

  1. Уже несколько лет жук, которого я роясь в интернете распознал как "пчела плотник", портит мою крышу. После ее работы в стропилах появляются довольно глубокие ходы диаметром до 1 см. Пробовал покрывать борохроном (в концентрации 1:4) но 100% дерева покрыть не могу мешает шифер. Там где было покрыто борохроном глубоких ходов не было но все доски в неглубоких ямках как на фото. Но вот на 3-й год (2018) борохрон вообще перестал действовать и дырок стало больше, боюсь что при такой динамике развития событий стропила долго не выдержат. Чем можно отвадить этих пчел от моей крыши?
  2. Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, на протязі якого часу повинно прийти повідомлення про верифікацію заявки. Я заповнив заявку на сайті iq energy 25.09.2017. Повідомлення про реєстрацію заявки не отримував, можливо стався якийсь технічний збій?
  3. Ще додатково цікавить питання чи при включенні у загальний рахунок на вікна козирків та відливів (прописано в комерційній пропозиції) не буде проблем з компенсацією?
  4. Доброго дня. Збираюсь засклити балкон та скористатись програмою IQ Energy. Підкажіть, будь-ласка, чи відповідає вимогам програми наступне оформлення документів: 1. Якщо у паспорті на вікна замість приведеного опору теплопередачі вказано - «Клас за опором теплопередачі – А1», що згідно з ДСТУ Б В.2.6-23.2009 (стор. 15) відповідає приведеному опору теплопередачі 0,8м2.К/Вт і більше? 2. Якщо у рахунку, в графі найменування буде вказано: «Вікна з двокамерними енергоефективними склопакетами (з енергозберігаючим склом) опором теплопередачі не менше 0,75 м2.К/Вт для I температурної зони»? 3. Якщо інформація, що повинна міститися у паспорті буде відображена в різних документах: Дата виготовлення, геометричні розміри, формула склопакету – в комерційній пропозиції; Опір теплопередачі, формула склопакету, тип профілю, загальна площа, кількість виробів в замовленні, величина армування, термін гарантії – в паспорті. Тобто фактично комерційна пропозиція (відповідно підписана і з печаткою виробника) додається додатком до паспорту (уточнює його). Буду вдячний за відповідь.
×
×
  • Створити...