Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

BOXL

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Олег
  • Откуда
    Львів
  • Хобби
    Орегамі :)
  • Род занятий
    Покрівельні Матеріали
  • Пол
    Мужской

BOXL's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Мудра книга, яка має назву "Інструкція з монтажу металочерепиці" каже:Покрівлі з листів металочерепиці раціонально застосовувати для громацьких і житлових будівель,що мають ухил даху від 14гр. Спробуйте розглянути як накриття профнастил
  2. Доброго дня! Доказувати нічого не потрібно, потрібно в цьому розумітись, вчити матеріальну частину А для інформації можна використати сайт виробника, де на основній сторінці вказані ТОП клієнти:www.metipol.com/ P/S Що стосується поставок сировини для виробництва також вказано на сайті виробника. Робимо висновки;)
  3. Відомо завод ім.Іліча (Маріуполь) виготовляє оцинк і не покриває метал полімером, скоріш за все ви плутаєте з новим завод в м. Алчевськ "Метали Полімери" де стоїть нова лінія по оцинковці і фарбуванні. Постачальник на завод металу Турция і Китай, фарба Швеція і Польща. Як правило на ринок поступає метал товщиною 0,42-0,45мм з вмістом цинку до 160 гр. Завод маркує рулони, надає на свою продукцію (полімерне покриття) 10 років гарантії. P.S. Доречі на веб сторінці в клієнтах заводу "МПУ" значиться і виробник Blachy Pruszynski.і др. Цікаво чи вміст цинку відповідає заявленим параметрам 200 гр Товариші робимо висновки!
  4. Співідношення ціна якість VoestAlpine 0.5мм, Arcelor Germany 0.5мм можливий варіант зниження до 0,45 і так дальше в сторону зниження так само можна піти і в сторону пакращення Дивимось в майбутнє яким буде наш дах за 10 років? VoestAlpine 0.5мм, Arcelor Germany 0.5мм на ринку вже більше 15 років. Робимо висновки:D
  5. BOXL

    Металочерепиця Львів

    Є виробник Євро-Модуль який спеціалізується на якісних матеріалах таких як SSAB (швеція) 0,55мм (Преміум клас) VoestAlpine (Австрія). Купував SSAB Prelaq RR 434 (коричневий) 0,55мм товщина 300 гр. цинку/м.кв. Працівники фірми виїжджали на заміри робили розкрой даху, робили повний кошторис, крім цього надали гарантію 15 років на металочерепицю та на металевий водостік. Фірма находиться у Львові кінець вул. Городоцької в офісному центрі. Кого буде цікавити, маю занотовані контакти менеджера.
  6. Завжди шкода потрачених грошей і часу! У вашому випадку майстри хоч цих людей які монтували дах важко назвати майстрами! У вас не замонтовано контр рейку що привиде ще до замокання верхніх досок. В ідеалі було б заставити майстрів переробити за їхній кошт! В моїй практиці такий обєкт був з мансардним приміщенням у 1500 м.кв. вихід ми знайшли! Вам необхідно зробити церкуляцію повітря щоб дах ваш міг вентелюватися! Необхідно прорізати плівку в коньку забезпечити вентелювання в коньку зробити зазори між плівкою і ватою по 3см. для вентеляції і продуху. Короче кажучи вам необхідно розкупорити дах і не робити ефект термоса. З цьго часу як ми переробляли дах пройшов рівно рік , за цей час замовники не зверталися повторно смію підсумувати що проблема з надлишковою вологою була вирішина.
  7. Доброго дня! Цікаво Антікато ви вибираєте з візуальних поглядів? Якщо так питання знімається сам собою. Якщо ні то все пізнається в порівнянні Антікато це колір, метал ступінь покриття, вміст цинку аналогічний зі звиклим матовим покриттям Арцелор мітал і Воестальпіна, а ціна вища на 30% (22 грн/м.кв) Тоді виникає питання чи не варто взяти метал з кращими характеристиками і лише дорожчий на 15% (12 грн/м2).Даним метало є SSAB (Швеція) товщина металу 0,55мм вміст цинку 300 гр/м.кв, товщина полімерного покриття 50 мкм. Ми займаємося поставкою вище вказаних металів (Arcelor, VoestAlpine,SSAB) в Україну. Питання полягає в тому чи платити за вигляд? Чи платити за якість?
  8. Що стосується пінопласта не варто по перше ніякої шумо ізоляції, по друге як себе веде пінопласт при високих температурах і які речовини виділяє?:D:( При дотатковому утеплені мін. чи скло ватою необхідно розглядати конструктив самої мансарди, щоб зрозуміти, як повино працювати ваше утеплення, так як передбачається при утеплені мін. ватою повітряні прошарки для виводу конденсату та вентелювання приміщення.
  9. Доброго дня! Не зі всіма твердженями погоджусь що стосується металевого і пластикового водостоку. Не так і багато переваг у пластикових водостічних системах, якщо порівнювати з металевим водостоком. Пластик не іржавіє однозначно, але підається деформаці , втрачає колір (вигорає) від сонячних променів, тріскає від морозу. Шум також присутній в пластику від теплових розширень може тріщати.Все пізнається в порівнянні пластик лекший в монтажі, краще стикується, але це залежить від муфт.Що стосується іржі залежить від металу, який використовують, якщо якість металу низька то відповідно очікувати довгу експлуатацію неварта. На ринку є не погана і що важливо не дорога система Stream, матеріал використовують Швецький Prelaq Nova 0,6мм товщини, покриття фарби 50мкм фарби, вміст цинку 300гр/м2 на дві сторони. Розраховувати що такий матеріал швидко вийде з ладу не варта
  10. Технологу! Что-то я не слышал по работе за кирпич по фронтонам за такую дешевизну? ТС разница материальная будет несильно ощутима! В нашому регіоні ціна така, за 500 грн деякі майстри в чергу ставати будуть!
  11. На фронктони піде не багато цегли! Ціна роботи за 1000 цеглин коштуватиме 500 грн і сама цегла порядку 1000 грн не враховуючи доставки! Якщо 4-ох скатний збільшується обєм роботи та додаються 2-і площини! Можливо вийдете на ті самі гроші важко сказати без розмірів даху! Приблизно односкатний дах вас вийде порядку 120 м.кв+ фронктони, 4-ох скатний можливо вийде до 200 м.кв (товариш перекривав будинок 9*11 вийшло порядку 210м.кв)
  12. Доброго дня! Якщо 4-ох скатний дах переплатите за роботу майстрам та за росхід матеріалу!
  13. Якщо мова їде про ліміт коштів можна використати і звичайний поліестер (в народі глянець) за своїми показниками він ідентичний до мата єдина відміність зовнішній вигляд! Також ціна залежить від форми хвилі. А в загальному щоб розрахувати дах необхідно креслення! Готовий надати пропозицію!
  14. BOXL

    Куплю минвату.

    :D Готовий запропонувати! Який обэм необхыдний?
  15. Оба матеріали приблизно одинакової якості! Можу запропонувати хорошу ціну на Тондах і на Робен.
×
×
  • Створити...