Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

gann123

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

gann123's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Ну що тут сказати, тобі звичайно не повезло що " навідав" багато "експердів" а я здається навідав першого " срадєльця " топки Жарко, який так фанатично бється за позитивні відгуки що аж смішно!!!! 2 Скажу так задоволений клієнт забуде що таке форум по обговореню того чи іншого товару на який він вже зважився!!!! Тому будь ласка не лякайте своїми кнопками жалоб, я говорю те що знаю!!! Комусь не подобається, і ще й свято переконує що такого бути не може, чувак жми шо хочеш, це форум де в кожного своя думка!! Буду радий якщо мене видалять з того піар діалогу а не форуму. Я викачу три коньяки, якщо ти дійсно простий користувач Жарко???
  2. Народ вас ніхто не заставляэ сидіти на форумі, і читати цю пропоганду але мені скорше здається що це той хто саме більше говорить про типу фейкових користувачів той сам ним і є, а нарахунок відгуків панятна шо на їх сайті, а чому??? бо вони можуть підчистити те що їм не подобаєть, Добавлено через 6 минут
  3. Значить тобі повезло !!!Знаю історію по усуненю браку ( дирочки ) яка закінчелась самостійним викликом сварщика, а по питанню де виробництво ? відповідь конфіденційна інформація, як звязатися з начальством? відповідь аналогічна, фірма зареєстрована у Львові, сертифікат відповідності виданий в Харкові ( куплений 100% ), а виробництво в ?????-пі, про що говорити.
  4. Схоже що дійсно виробник. так званий Жарко, покупців вважає за непотріб !!! Абсолютно відповідальності за свій товар не несуть !!!
  5. Хто що може сказати за AIR box, і взагалі про реконструкцію Жарко?
×
×
  • Створити...