Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Кондиціонери Львів

Пользователи
  • Публікації

    19
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Кондиціонери Львів's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. 1. Та мені якось абсолютно все одно ... вилучено модераторм ... 2. Ви людей, які пишуть ... вилучено модераторм ... Як казав Остап Бендер "больше вопросов не имею!" 3. Я не збираюсь розбиратись в питанні не по темі - чому у вас вдома температура не піднімається вище 23 гр. і відповідно чому нема кондиціонерів (можливо ви взагалі живете в якомусь підвалі, який називаєте домом). Я написав хай будь-хто напише свій варіант кондиціонера, який він може людині запропонувати Добавлено через 33 минуты Шановний старожил! По правилам хорошого тону, про конкурентів треба казати як про покійників - або хороше, або нічого. А на то щоб просто так обгадити людину великого розуму не треба. Так завжди поступають люди, в яких є тільки 2 точки зору: моя і неправильна. Але крім своєї точки зору, не підкріпленої жодними реальними фактами, в таких людей більше нічого нема. Чи я насильно заставляю когось в щось вірити або насильно нав'язую свою думку? Не подобається моя позиція - прогорнув тему дальше і на тому все. Так ні, таке враження що мої коменти звільнили деяких тутешніх людей від запору, бо їх як каналізацію прорвало.
  2. От ви стверджуєте, що я неправий. Я однозначно признаю свою неправоту в тому випадку, коли побачу офіційні висновки експертів, що ті всі фільтри то є лажа. А на даний момент я бачу тільки купку агресивних конкурентів (або людей, які до кондиціонерів взагалі ніякого відношення не мають), які зі всіх сил стараються обгадити новачка форуму. У вас крім своїх слів і чисто суб'єктивної думки, не підкріплених жодними фактами немає ніяких доказів моєї неправоти, з таким самим успіхом можна слухати і бабок біля під'їзду. Ви забуваєте, що то не мені потрібно доводити свою правоту, а нехай будь-хто з моїх реальних і потенційних клієнтів доводить що я його ввів в оману неправдивою інформацією. P.S. хай будь-хто з таких офігенних тутешніх експертів назве свій варіант кондиціонера, а я посміюсь і так само безпричинно обгаджу! Є сміливці? Хоча ні, до такого низького рівня я не опускаюсь
  3. Приведу дані наприклад для "12" (до 35 кв) EER - 3.21 (4.31-2.93) COP - 3.65 (5.14-3.31) Рівень шуму 27-40 дб Споживча потужність охолодження/обігрів 0.26-1.33/0.175-1.48 кВт Добавлено через 2 минуты Вас ніхто не заставляє нічого купляти
  4. По-перше це була лише моя рекомендація людині, яка питала за кондиціонер. По-друге, якщо б Ви прочитали уважно самий перший мій комент, то звернули б увагу, що фраза про фільтри була в кінці, а наголос з самого початку я зробив на тих нюансах, про які питала людина: "якісний, надійний, економічний, малошумний та не космічно дорогий кондиціонер" і аж дальше написано "який додатково комплектується фільтрами Nano Silver з женьшенем та Nano Photo Cooper з цинком".
  5. Ваш комент нагадує дії теперішньої поліції - типу то не вони мають доказувати твоє порушення, а ти сам маєш доказувати що не винуватий. Купіть собі кондиціонер з такими фільтрами, проведіть експертизу і доведіть, що ці фільтри то рекламні трюки продавців, а заодно подайте в суд на виробника Carrier і будете мати купу бабла, якщо впевнені в своїй правоті. А я тоді на форумі напишу, що був не правий.
  6. То купіть собі таврію, якщо ще не маєте і їздіть без прибамбасів Ага, і потім ті самі люди будуть розказувати наприклад за кондиціонери купер хантер, тошибу чи панасонік, в яких є відповідно фільтрація "холодна плазма", "IAQ" і "nanoe-G". От Ви наприклад можете довести протилежне, що ці фільтри то дійсно лажа і маркетинговий хід від виробників? Надайте висновки реальних експертів Добавлено через 1 минуту Декілька років назад в мене був клієнт - власник приватної стоматологічної клініки, якому ми встановлювали панасонік серії PKDW, і обов'язковою вимогою в нього було те, що треба було надати сертифікат відповідності всім санітарним нормам на цей кондиціонер (для перевірок МОЗ). Такий сертифікат звичайно ж існує і клієнт його отримав. Тому не все так просто
  7. Я десь читав, що 2 роки, але не впевнений, що це стосується саме кондиціонерів Carrier, бо подібні фільтри є і в інших виробників Добавлено через 9 минут Це нормальні порівнювані речі, що кондиціонер, що автомобіль - це всього навсього товар. І той же автомобіль є як в базовій комплектації, так і в повній, і за ці додаткові опції треба доплачувати. Ну якщо так думати, то можна прийти до висновку, що будь-який товар/продукт, який ми купуєм, або якась послуга яку ми замовляєм - це результат маркетингу. Але все таки сучасні досягнення науки та техніки теж не треба відкидати
  8. Своїм коментом Ви мені нагадуєте стару людину, яка ментально застрягла в минулому столітті і згадує як в СРСР була ковбаса по 2.20. Для порівняння візьмем автомобілі. Ви ж не будете оспорювати той факт, що наприклад на мерседесі чи бмв їхати комфортніше чим на жигулях чи таврії? Хоча б здавалося а для чого переплачувати, якщо та ж таврія також може перевезти з пункту "А" в пункт "Б". А всякі навороти мерседесовські - то просто рекламні цяцьки. Але я дуже сумніваюсь, що якщо Ви навіть їздите на таврії, то не мрієте про мерседеса. Так само і в кондиціонерах чи іншій техніці. Для чого купляти наприклад сучасний телевізор, якщо умовний футбол можна дивитись і на радянському електроні?
  9. Для загального розвитку почитайте собі інформацію з офіційної сторінки Carrier. www.carrier.com/carrier/en/ua/products-and-services/home-comfort/ А принцип дії того фільтра такий: повітря, проходячи через фільтр Nano Silver, набуває тонізуючого характеру, насичується біологічно активними речовинами, які позитивно діють на імунну систему людини. Також за рахунок іонів срібла знищуються бактерії і неприємні запахи і у Вас в приміщенні здорове і чисте повітря.
  10. Своїм досвідом використання женьшеня діліться на іншому форумі, там Ваші поради будуть корисні для таких же дебілів та імпотентів, як і Ви. На цьому дискусію з Вами припиняю, так як спілкуватись з дебілом означає опуститись до його рівня. Успіхів не бажаю, так як судячи по всьому Ви і так успішний спеціаліст по умивальниках, мочалках, дрочінню та використанню кореня женьшеня. В принципі і не дивно - дебіл не може бути успішним в нормальних галузях.
  11. На відміну від вас, я сам собі начальник, і сам вирішую що і як писати. По суті щось толкове можете написати? Чи розуму вистачає тільки на обсирання?
  12. Співчуваю Вашій проблемі, як то кажуть лох - не мамонт, не вимре. А по суті маєте що сказати?
  13. Якісний, надійний, економічний, малошумний та не космічно дорогий кондиціонер - це наприклад Carrier серії UQV. Це інверторний кондиціонер, який додатково комплектується фільтрами Nano Silver з женьшенем та Nano Photo Cooper з цинком, на нього гарантія 3 роки та його виробництво Тайланд.
  14. Хотів би сказати свою думку на декілька речей. 1. На рахунок чим закрити кінці труб. Мої майстри вже багато років для цього використовують паперовий скотч, яким щільно обмотують кінці (фото додаю), ніякого запаювання чи пережимання не потрібно. 2. На рахунок довжини труб. Якщо внутрішній та зовнішній блоки знаходяться прямо через стінку, то 2.5 траси повністю вистачає.
×
×
  • Створити...