Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ComfortBezpeka

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ComfortBezpeka

  1. Автоматика FAAC i CAME є високого рівня,надійна автоматика! Можливо дещо було сказано на емоціях! Потрібно порівнювати автоматики з технічної сторони і ділитись досвідом,а те що ми будемо тут сваритись і наговорювати один на одного ні до чого доброго не приведе! Якщо буде потрібна наша допомога,звертайтесь будемо раді! ВИбачте за непорозуміння!
  2. Клієнту і відвідувачам буде смішно читати вашу тупість!:D:D:D:D Добавлено через 34 минуты Мені тепер страшно від того, як ви ставитеся автоматику) Будемо знати,що від того, що хмари стали над автоматичною і плати погоріли, Ви хоч людей не смішіть☺☺☺
  3. ХАХАХА мені смішно,найкраща автоматика-хіба,що знаходиться позаду автоматики FAAC!
  4. Якщо Ви спеціаліст,то при попаданні блискавки будь-яка плата горить,в нас є CAMEBK1200 у лісовому господарстві,декілька разів на рік плати міняють,то ми не кажемо,що це погана автоматика. Люба РОЗУМНА людина скаже,що якщо гроза і попала блискавка,то згорить плата,телевізор і вся техніка! Не пишіть дурниць! Ви далекі від фаак автоматики і від саме також)
  5. А як на рахунок того,що в кроно нема фунції калітки,функції уповільнення? А у фааку це все присутньо!
  6. А як на рахунок того,що FAAC виробляє автоматику для Hormann? FAAC-це сама надійна автоматика,а ви диллери CAME просто вигороджуєте і розкручуєте свій в рази дорожчий бред,а по технічних характеристиках CAME уступає FAAC!
  7. Новий товар можливо у Вас! Є два самі відомі бренди у світі по автоматиці це Came I FAAC, а практично всі інші,які представлені в Україні- це Китай! Про який новий бренд іде мова? А клієнтам раджу детальніше підходити до вибору автоматики!
  8. www.faac-ukraine.com/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B6%D0%BA%D0%B0/ офіційні представники в Україні!
  9. www.faac-ukraine.com/faac-414/ от прошу дуже! відповідь на Ваше запитання!! Не вводьте в оману клієнтів!
  10. Всім відомо,що Krono 300 - це достатньо слабка автоматика! E045 плата-це плата нова,а Ви з нею ніяк не могли мати справу,бо Ви не купували її!
  11. Якщо відкриєте характеристики,то побачите,що FAAC 415 є потужніший ніж Krono 300, це скаже Вам людина,яка технічно грамотна! А ще прочитайте про плату E045,яка має імпульсний блок живлення і передбачена для скачків напруги від 90 до 260 В,економія електроенергії. muvic- а Ви якщо займаєтесь автоматикою Came,то хоч правдиву інформацію пишіть! Почитайте інструкіі і розберіться в автоматиці! www.faac-ukraine.com/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/ можете переглянути відео про плату плату управління E045
  12. KEY SIM Якщо ви не використовували дану автоматику,то для чого взагалі коментувати? Автоматика Genius входить в групу FAAC,плата керування іде Faac під брендом Genius, в фотоелементів така ж ситуація,середина автоматики-це FAAC! Якщо ви не бачили цю автоматику,не використовували,то для чого людям давати сумніви в тому в чому ви не є компетентними?!
  13. Уточняли за автоматику FAAC 414,от і надали повну інформацію!)))
  14. Щодо автоматики Faac 414 - це одна з кращих автоматик на розпашні ворота. Хороша якість за доступну ціну. Шириною воріт до 3 м,і вагою воріт до 500 кг на створку. З 2016 року вся лінійка розпашної автоматики FAAC комплектується оновленою платою E 045, яка має імпульсний блок від перепаду напруги ~ 90 ÷ 260В,містить usb виходи(можна переглянути останні 300 закритів та відкриттів воріт) , а також фотоелементи XP 20 BD,які мають систему систему Bus 2easy з кутом повороту 180 градусів,що є зручних коли стовбчики на які встановлюються фотоелементи є кривими) А також новинка SAFEcoder,які запам'ятовують початкове і кінцеве положення воріт і не потребують механічних упорів! Звертайтесь до нас,наш сервісний центр допоможе Вам у виборі автоматики,а також у її налаштуваннях!
  15. Доброго дня! Всім відомо,що автоматика FAAC виробляється в Італіі! І для чого порівнювати китайську автоматику з італійською,яка може бути схожість і в чому ви її замітили?
×
×
  • Створити...