Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Sergiy_1

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Sergiy_1's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • 10 комментариев
  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

1

Репутація

  1. Декілька причин: - Вода банально стоїть і не уходить (ще жодного облаштування двору не було) - Сирість на одній із сторон будинку (трохи грибку також з'явилося) Будинку 2 роки, перший рік стояв без опалення, другий рік вже з опаленням. Дренаж не планувався, тільки вимощення Деталей не маю, окрім факту, що він стрічковий
  2. Доброго длня, сумнівно, що дренаж був врахований. Як це визначити? І на що це може вплинути? Я вважав, що за бажання дренаж можна завжди зробити в разі необхідності? Це не так?
  3. Так, і весь грунт практично суглинок. Фундамент стрічковий.Дренаж, я вже зрозумів, точно потрібен. Через те, що грунт глинистий, то воді просто немає куди діватись. Єдине, що я бачу - івдводити грунтові води в річку. В метрах 25 протікає невеличка річка. Зараз шукаю виконавців, хто зможе все (дощова каналізація, дренаж, біо-септик) зв'зати докупи + вимощення. Перше питання - чи потрібен дренаж по всій ділянці? Чи тільки навколо фундаменту? Друге питання - в точці номер 3, там, де є пісок - там можливо зробити погріб?
  4. Зробив гелогію. Якраз в найгірший період місяця, під час дощів. Тобто оптимальний час. Грунтові води дуже високо - від 10 см від поверхні. Додаю деякі сторінки звіту
  5. Нажаль ні. Запитав у попереднього власника - також не пам'ятає. Тоді десь спочатку замовлю як мінімум буріння, щоб дізнатись рівень грунтових вод, бо все ж таки поруч річка-струмочок протікає.
  6. доброго вечора, ні. Тобто, треба спочатку її зробити значить
  7. Доброго дня, Локація - Київ, Жуляни. Потрібно розробити і реалізувати проект дощової каналізації разом з вимощенням і, за потреби, утепленням цоколя приватного будинку. Одна з головних задач - з'ясувати, куди дівати дощову воду. Такоє потрібно з'ясувати необхідність дренажа. Водостоки вже встановлені. Розмір будинку 13х9м + тераса. Є невеликий ухил вздовж будинку до передньої частини. Будинок не підключений до будь-якої каналізації, поруч з будинком (метрів за 25) протікає маленька річка. Цікавить: 1. Вартість проекта 2. Приблизно вартість без і з дренажем 3. Строки виконання 4. Приклади попередніх робіт 5. Або рекомендації (буду дуже вдячний)!
  8. Доброго дня, підкажіть, в якій організації потрібно отримувати дозвіл на злиття дощової води з даху будинку в річку? м.Київ. Чи це звертатися до кп Плесо чи до кого? Чи, можливо, є компанії в Києві, які можуть реалізувати таку зливну (дощову тільки) каналізацію і отримати дозвіл?
  9. Дякую всім за поради. Однозначно треба занурюватися глибше в тему, бо прочитав багато тем на цьому форумі і взагалі - існує багато думок щодо оптимального варіанту. Нажаль, не знайшов достатньо інформації з приводу комплексної системи, щоб врахувати одразу тих 3 складові, що я написав вище. І ще один важливий момент - очищення вхідного повітря. В зимовий період явно присутні продукт згоряння, якими не хочеться дихати. Чи матиме реальний результат використання вугільних фільтрів після вент установки? чи то більше маркетинг?
  10. Доброго дня, Скоро починатиму ремонт в двоповерховому будинку площею прибл. 180 м2. Будинок новий і потрібно спроектувати вентиляцію, опалення, гаряче водопостачання та кондиціонування. Чи можете порадити компанію/проектувальників, здатних зробити такий проект? Додаткова інформація: - Перший поверх по всій площі наявна водяна тепла підлога - Другий поверх - радіатори - Неопалювальне горище Підігрів здійснюється електродним котлом. м. Київ Потенційні напрямки: - Використання теплонасосу для опалення, гв та кондиціонування. Потребує заміни радіаторів на фанкойли? - Використання припливної установки для вентиляції. Чи можливо якось поєднати з теплонасосом задля кондиціонування?
  11. Ок, якщо не потрібно робити аналіз, то яких виробників картиджів Ви можете порадити? І чи наведена схема розташування картриджів по ступенях очистки адекватна? З приводу кількості води - я аж перевірив платіжки ). В середньому зараз може доходити до 15 м3 за рік. Виходить, то я взяв ресурс з суттєвим запасом. Дякую
  12. Дякую. Значить, почну з аналізу води. гугл пропонує наступні ресурси: Укрхіманаліз або Судова Незалежна Експертиза України як перші серед результатів пошуку. Ви не підкажете, чи є різниця, де робити аналіз?
  13. Доброго дня, Ні, це не реклама. Я, здається, не можу відредагувати повідомлення, щоб прибрати посилання на виробника. Власне, у мене встановлений такий фільтр: посилання, в якому питна вода проходить повз мембрану тільки через картриджи. Плюс я додатково встановив ще одну колбу в якості першої ступені з ПП картриджем. Ідея така: 0 ступінь - фільтр механічної очистки (100мк), 1 ступінь - ПП (10 мк); 2 ступінь - вугільний (гранули?) (10 мк), 3 ступінь - вугільний (гранули?) (<10мк) Витрати на місяць води - три м3. Чи є картриджі, щоб ресурсу вистачало на рік? Яких виробників ви б порадили? Те саме по мембрані? В магазинах радили пентек, але достаньої кількості відгуків я не знайшов, тому не впевнений. З приводу "матчасти" - вона на різних ресурсах різна, так само, як і в магазинах, нажаль. Добавлено через 1 минуту Дякую, подивлюся в бік TFC
  14. Доброго дня, Намагаюсь визначитись з картриджами на заміну теперешніх в системі зворотнього осмосу. Придивляюсь да фірми Pentek. Колби - формату ВВ 10 дюймів. В якості першого ступеню (мех. очистка) - КАРТРИДЖ PENTEK DGD-5005 10BB. В якості другого - КАРТРИДЖ PENTEK EPM-10BB. Третього - КАРТРИДЖ PENTEK CBR2-10. Постфільтр - ПОСТФИЛЬТР PENTEK IC-101L. Єдине, де я не маю розуміння, це - яку мембрану порадите встановити? Filmtec 75G? Дякую!
  15. Доброго дня, така ж сама проблема. пробував оцет та sopro zea 703. після сопро практично вся поверхня плитки стає білуватою, а якщо вичищати оцтом - то в канавах залишаються білі розводи
×
×
  • Створити...