Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

bop

Пользователи
  • Публікації

    19
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

bop's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

2

Репутація

  1. Пропоную закінчити цю дискусію. Є питання переходьте в приват. Вибір за ТС.
  2. Серійні номера не маю (код чотиризначний), так як все поїхало на Одесу. Приїдуть відпишусь, якщо це для Вас важливо. :lol: Товарищ Бо. з Саперно-Слобідської їх також не записує.;) А с приводу фото Укртехнології, так мої фото і вони стоять в мене дома і з успіхом виконують свої функції. Але де я писав в цій темі про Укртехнологію, і тим більше комусь щось тут парив. У Вас я кась параноя. Тут форум, людина запитала поради, я дав інформацію з свого досвіду.
  3. В понеділок відправив попередню версію на Одесу, 16 місяців від дня монтажа. Висновок-трансформатор. Сьогодні відправив версію 2.0. Висновка ще немаю. Ну то такє (С). Головне впарити. Я щось писав про Укртехнологію?
  4. А що робити з алюмінієвим трансформатором, який посипеться після закінчення гарантії? А це майже вартість стабілізатора;)
  5. Можливо тут когось зацікавить. Замовник відмовився. Продам сітку секційну. Сітка нова. Проволока оцикована+полімерне покриття, прути по вертикалі ф3мм, по горизонталі ф4мм, ячейка 50*200мм. Розмір секції: висота- 1,5м*довжина-2,5м, ціна - 335 грн/секція Можлива доставка. о66-557-бб-56
  6. От ви невгамовні, то не буде конца, то не буде фоток, то не має автоматики, то не такі фото. Я ж проти ваших робіт та протаж нічого немаю, і нічого тут нікому не пробую напарити. Автоматика на фото вверхньому лівому куті Генератор вчорашню зливу пережив чудово "а стабы при ниже 0гр. нормально стартуют?":lol::lol:, питання "профффесіонала", для чого ж тоді в стабілізаторах вентилятори охолодження? Взято з паспорта "Уртехнологии": Стабилизатор рассчитан на непрерывный режим работы в закрытых помещениях при: • температуре окружающей среды от -20 до +40 °C; • относительной влажности до 80% (при 25°C); • атмосферном давлении от 630 до 800 мм рт.ст. Средний срок службы стабилизатора – 80000 часов при номинальной нагрузке.
  7. bobrdobr, Dalet, bambino, подальшої дискусії з вами не буде, питання для мене вже закрите. Контакти фірми шукайте в інтернеті, рекламою займатися не буду, нічого з цього не маю. "Фото.фото.фото в студию. Плыз. (хотя думаю что не будет))" Їхня робота;)
  8. Вечір добрий. Дякую за зацікавленність моїм питанням. Закінчилося все добре, навідь дуже добре. Генератор вже автоматизований і працює Добавлено через 14 минут Вибачте що не купив у Вас Кюпауер, з дилерськую націнкую 30-35%, та так і не дізнався вартості Ваших робіт. Потративши деякий час, я відшукав фірму яка автоматизуе любий генератор. Якщо генератор кліента і він на гарантії, то гарантія підтримуеться цією фірмую. На всі роботи які вона проводить є гарантія, сервісна підтримка. На випадок поломки мого генератора, надають заміну.
  9. Шановний де Ви бачите КАПЕЦ і мову про б/у генератор, перечитайте пост #1477. Форум почитав, український КЮ-ПАУЕР, купувати не буду.:D Отже я буду шукати той 1%;) Добавлено через 15 минут Я думаю що така важлива інформація повинна бути на перших шпальтах Вашого сайту. Ціна цікавить з гарантією на ВСЕ (мій генер. + Ваша інсталяція, АВР, монтаж)
  10. Генератор @Matari@, купувати я його буду у свого знайомого, які можуть бути проблемиз Вашим АВР? Що значить "решаемо" по ИБП, Ви ще такого не робили.:D. У Вас на сайті я такої інформації не знайшов. Яка ціна повної інсталяції під ключ, з ГАРАНТІЄЮ, можна в приват. Які сроки? Київська обл., Бориспільський р-н Забув написати, все це має працювати з стабілізатором "Укртехнологія" ;)
  11. Вечір добрий. Генератор новий. З генератором оприділився, що у нас на ринку автоматизації, крім "Порто-Франко" і самопала? По АВР такі потреби: повністю автоматизована, одна фаза, зарядка АКБ на генераторі, зарядка АКБ на ИБП (при повні зарядці АКБ ИБП, відключення генератора), гарантійне обслуговування АВР і генератора.)
  12. Ні в Японію я не вірю, зараз вивчаю ринок, просто ціна дуже хороша. Кіпор, Форте, Хюндай відпадає. БС, СДМО, Фого, дорого. От і вирішив запитати, та щей в подальшому хочу автоматизувати.
  13. В пошуках бензогенератора з електростартером, в подальшому буде автоматизація, пропонуть Matari S7990E по дуууже хороші ціні. Може шановне панство якусь має інформацію про це чудо техніки, та поділиться.
×
×
  • Створити...