Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

pen

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

pen's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Начинающий собеседник
  • 10 комментариев
  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост

Recent Badges

2

Репутація

  1. Я показав що в мене є у коробці, так я хотів би додати той смарт вимикач , але якщо міняти на здівнкові та паралелити , не вистачає проводів. Тому для наглядності додав схему як воно зараз. Щось додати вже не вийде. маю наувазі з проводів. Здаеться не всі розуміють , як воно зараз працює, за рахунок чого працюють перекрестні та прохідні вимикачі. Якщо є варіант будь ласка намалюйте схемку, я рахую не тільки я буду вдячен.
  2. щось я спробував накидати схему, в мене не вистачає проводів. Додав актуальну розводку, проводів додати вже не можу, тому це питання і виникло.
  3. Необхідно підключити додаткову кнопку для системи з 3 прохідних вимикачів. Зараз в мене підключено 3 перемикача по наступній схемі : magazin-rozetok.com.ua/ru/blog/prohidniy_vimikach_shema_pidklyuchennya_na_3_mistsya Маю бажання десь підключити смарт перемикач типу : radio-audio.com.ua/p1523040637-bezdrotovij-mini-vmikach.html До того вже маю додаткову смарт кнопку, яка інтегрується та працює разом. Але щось не бачу варіантів як це реалізувати, якщо у коробці тільки 3 проводи. PS: немає можливості десь ще інтегруватись крім коробок від вимикачів. А там маю 2 коробки по 3 проводи, 1 з 4-ма.
  4. Так планую цє зробити у майбутьому, але на разі мета отримати можливість заряджати батарею, та продовжувати генерацію з можлівістью використання як я описав. Те що зараз маю інколи висаджує батарею бо все на одній лініі. По розкладу не дуже добре працює, а слідкувати за погодою, дивитись у вікно - інколи часу та натхнення немає.
  5. Доброго дня підкажіть будь ласка: маю інверор + life4po+ панелі. Все працює, вдень від батареї + панелей, вночі заряджаю від електрики , але (як завжди! руки , апетити) є також великий бойлер(2 тени по 3кв) який дуже хочу гріти, але трохи боюсь що якщо гріти від батерії то дуже швидко розряжу, сонця інколи мало, тому є бажання щось доробити щоб заряджало батареї, та коли заряджено більше 95% або 100%, то все зайве йшло на бойлер. Зараз зробив по таймеру від батареї з 11 до 14 грію бойлер, потім до заряджаю батареї. Якщо сонце є, все норм. Але стає холодніше потреби зростають, а сонця стає менше. Можете порадити варіанти ?
  6. Ой , а як це налантувати? БМС перевіряю по блютус (апплікуха SMART BMS) з Інвертором працюю через SmartESS. Буду вдячний за допомогу у налаштуванні.
  7. Заряд на БМС не відповідає значенню інвертора % на 5 спочатку , та якщо на БМС 50%, то інвертор показує 59 % , далі БМС 35 - інвертор 45 .
  8. Маю PowMr POW-HVM10кV-48V схоже шо така самa проблема по заряду. Комусь вдалось витягнути прошивку з продавців ? Як з налаштуваннями. В мене проблема, різниця у показниках БМС та у інвертора ,
  9. Привіт, не підкажите чі в 4,2 та 3,6 об'єднані нуль на входу і виходу ??? Знайшов що для 3,2 - "https://www.youtube.com/watch?v=DpaMOBvDPLQ" на 50:03 показано про об'єднання нуля на вході і виході . Хочу собі взяти 4,2 (24), але маю обмеження по кабелю. Хочу скористатися загальним нулем
  10. А вообще если у меня она подключена в сеть по RJ45 -Я из той же сети пробовал соединиться никак, монтажник тоже 3 дня убил не смог. Ктото такое делает ?
  11. Контрольно : SATEL WRL 128 - camon.com.ua/uk/golovna/7327-kabel-dlia-programuvannia-satel-usb-rs.html
  12. Спасибо добрый человек ! Смотрел не там, да и размерчик непривычный. Аккумуляторы поменял, опробую еще батарейку. Но вопрос с кабелем все еще актуалььный. Мой мастер неизвестно когда будет. Буду дальше пробовать сам. Спасибо
  13. Подскажите правильный кабель буду пробовать сам , мой монтажник недоступен, кого попало пускать не очень хочу. Цель сначала вытащить бакап , затем поправить дату. ну или наоборот если ничего не сломается. Вопрос, а разве на плате не должно быть батарейки таблетки как на комп материнках ? Я визуально не нашел.
×
×
  • Створити...