Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

nexe_7083

Пользователи
  • Публікації

    88
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача nexe_7083

  1. Купіть б/у керамічну черепицю і забудьте про проблему.
  2. Стелю можете робити яку хочеться. хоч підвісну , хоч зашпаклювати але сверлитися лише в балки. А можна взагалі залишити такою симпатичною.
  3. Не забувайте, що також завжди є можливість змонтувати збірно-монолітне перекриття. Найлегше і по роботі і у вазі.
  4. По краях ями має бути крупний щебінь а не одразу земля.
  5. Якщо черепиця не викришується та немає тріщин, ставте сміливо. Ось фото, де черепиця +-1933 року вже 3й будинок переживає )))
  6. Ще так роблять, щоб швидше вода розходилася, а зверху хоч вантажівкою катайся.
  7. Потихеньку справа добирається до обговорення перекриття. Цікаво, цікаво...
  8. Найдовше (декілька поколінь), прослужить кераміка. Вартість лише треба порахувати. Думаю не буде дорожче за Ruukki.
  9. Так ціни на черепицю зараз у багатьох дистриб'юторів черепиці дуже просіли, хоча дехто продовжує тримати націнку, так що нічого дивного. Вибір по якісній черепиці без переплат зараз величезний. І ще, дивіться на ціни додаткових елементів такі як боковинки (фронтонні), трійники і т.д. собаку можна прикопати там У вашому випадку, на вартість за м2 також вплинув дуже великий формат черепиці з розходом від 8,5 шт на м2 при середньому 10-13 шт/м2. Виробництво 1ї шт. обходиться практично однаково як для великого формату так і для малого. А розмір черепиці впливає на вигляд даху на великій площі великий формат виглядає доречно на а на малій - грубовато. Найкраще для Вас, це обрати дизайн черепиці та дати прорахувати вартість даху декільком виробникам і уже по загальній сумі обирати не забуваючи, що є ще гарантійний термін від виробника і в кращих він 50 років.
  10. Вітаю. Замінити ваше перекриття на моноліт дуже легко за допомогою збірно-молітного керамічного. І вага його залишиться не великою а от корисне навантаження від 600 кг\м2 хоч до 1,5 т/м2 робіть.
  11. Пришліть креслення. Зробимо попередні розрахунки і будете знати.
  12. Дякую за оперування нашими матеріалами. Звертайтесь панове. Можна просто з цікавості . Розкажемо\покажемо все ))) На сьогоднішній день керамічне перекриття стало ще конкурентнішим, уже зрівнялося в ціні зі звичайним монолітом.
  13. 100%. Дякую за супер інформативний звіт. Буде тепер що показувати замовникам та прорабам перед початком укладання черепиці, бо інструкцій, як Ви вірно відмітили, навіть не те що не читають - відмовляються брати!
  14. Можете також змонтувати монолітне (точніше збірно-монолітне) перекриття. І легке, і тепле, і легко монтується. Двутавра там не потрібно буде взагалі.
  15. Дивно, що покрівельний спеціаліст досконало знаючий будівельну фізику ніколи не бачив вентиляційної черепиці (прошу не плутати з черепицею з вентиляційним виходом). Можу прислати інструкцію по монтажу черепиці, для розвитку, як Ви кажете. Грибок, перш за все, з'являється там де вогко, тепло та відсутні протяги. Чи не так? То де ж ці ідеальні умови при поганій вентиляції між мембраною та покрівельним матеріалом? Не в теплоізоляційному шарі під мембраною, що знизу закрили гіпсокартоном а ззовні, на гіпсокартоні?
  16. О, тепер прояснюється. Ваша думка мені зрозуміла і має рацію. Та все ж дозволю собі не погодитися з Вами. Бо влітку вікна таки відкриваються постійно, для вентиляції приміщення чи притоку свіжого повітря хоча би. Тому температура повітря біля вікна значення має. Крім того, щодо вентиляції даху під будь якою черепицею, то там передбачені вентиляцій отвори, що реально працюють створюють тягу, яка сушить дерево від пару, що йде з приміщення та не дає заселитися в теплоізоляції грибку та цвілі. А от в металочерепиці таких отворів навіть не передбачено, тому починають розповідати,що нібито тяга є , бо повітря заходить під металом а виходить під коньком. В теорії воно ніби так і мало би працювати але по факту ні. І причин повно: і тобі перекритий вентиляційний простір теплоізоляцією, що підпихають знизу і прижимають цим мембрану до бляхи, і "реснічки" знизу, і підконькова стрічка зверху. Все це разом дає доступ повітрю але от достанього руху його, іншими словами тяги - ні. Просто часто, за термін служби металу, ці проблеми не встигають проявитися явно (грибка не видно, він в середині) для того хто цей дах стелив на своїй хаті.
  17. Не пересмикуйте. Це називається пояснити простими словами. І не ходіть по даху, небезпечно. На землі покладіть ці три матеріали або відкрийте мансардне вікно влітку на дахах з металом, ЦПЧ та керамікою.
  18. Добавлено через 3 минуты А тут не погоджуся, різниця є і суттєва. Можете самі перевірити ставши босими ногами на метал, бетон та кераміку що полежали поруч день на сонці.
  19. +1 Добавлю ще, що кераміка дуже поганий теплопровідник, тобто вона нагріватиметься суттєво довше і за ЦПЧ, і нагріється до значної нижчих температур. Тому в будинку під керамікою влітку прохолодніше а взимку тепліше, що напряму відображається на сумі, яку прийдеться оплачувати за кондиціонування та опалення. Про шумоізоляцію повторюватися не буду.
  20. Ех пізно прочитав. У нас кераміка того дизайну та кольору 15,5 Євро в Києві, при чому знижок ще ніхто не відміняв. https://www.stroimdom.com.ua/catalog/item/165807/
  21. В такому випадку ще можете розглянути збірно-монолітне перекриття. Опалубку не прийдеться використовувати взагалі, як і не потрібно буде робити додаткову шумоізоляцію.
  22. А чому вирішили відійти від попереднього плану з Терівою?
  23. Також, крім утеплення даху, на етапі планування будівництва, не лишнім буде запланувати тепле збірно-монолітне перекриття (різновид моноліту). Воно також з кераміки, в 14 разів тепліше за моноліт при тій же ціні. Ну і легше в три рази. Буде повністю керамічний будинок, з мінімальними тепловтратами.
  24. Маркетинг - це завжди добре ;) А чому я і мої конкуренти по кераміці популяризуємо кераміку? Бо нам шкода людей, які хотіли б черепицю але накривають дахи металом лише тому, що їм нав'язали міф про дороговизну кераміки. Люди мають право на чесний вибір та право жити в будинках про які мріють.
×
×
  • Створити...