Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Roy Malone

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Roy Malone

  1. Офіційна інформація. За словами землевпорядника, станом на 21.04, ДПТ майже готовий, але інститут ще не передав його сільській раді, акти прийому-передачі ще не підписані. Сказала, що ще треба почекати 2-3 тижні. Сподіваюся, що це й справді так.
  2. В принципі, терміни співпадають з тими, які мені повідомляла землевпорядник телефоном. Завтра спробую ще раз її набрати та розпитати про все.
  3. Інформація для тих, в кого ділянки знаходяться поруч з частиною Телефонував в сільраду до землевпорядника, так як останнім часом турбувала невизначеність навколо ділянок, які прилягають до військової частини. Вона запевнила, найгіршим варіантом для власників таких ділянок можуть бути обмеження по зміні на окремі або на всі види цільового призначення, окрім ОСГ. Говорити про те, що перевести їх під будівництво буде неможливо, поки, зарано. Все залежатиме від ВЧ та ДПТ. До речі, завершення робіт по ДПТ планують через 1-2 місяці. Тоді його будуть публікувати у місцевій пресі та передадуть на обговорення громади. На мою думку, враховуючи останні зміни в законодавстві стосовно можливості прописки на дачах, турбуватися не варто.
  4. Відповідно до генплану, ділянка знаходиться в рожевій зоні. У ділянки сусідів з того ж ряду та на такій же відстані від паркану ВЧ вже змінено цільве призначення на "під забудову".
  5. Чим може обернутися прилягання ділянки до військової частини? Які можуть бути обмеження по будівництву на ній? Може хтось знає, чим вони будуть керуватися при визначенні тієї відстані, на якій не можна нічого будувати.
  6. Доброго часу доби! Дозвольте приєднатися до теми. Є в наявності ділянка, яка прилягає безпосередньо до військової частини. Як і у більшості тут, наша мета - будівництво будинку. Будь-ласка, поясніть двома словами для тих, хто в досі був в танку, для чого збираються особисті дані власників і що вимагається від новоприбулих.
×
×
  • Створити...