Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

NazarSunrise

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача NazarSunrise

  1. Виділяє, при певних умовах, але ж я його не їсти збираюся. Зараз психоз екологічності, але всьому мають бути розумні межі. Хочеться екологічності - потрібно їхати далеко в гори і жити в шалаші. А говорити про екологічність наприклад пінопласту, не знаючи того чим нас годують, яку воду ми пємо і яким повітрям дихаємо - трохи не доречно, тим більше, що вся кімната у клеях, грунтовках, фарбах, ламінат, меблі, які "фонять" куди сильніше пінопласту.. Все це еволюція, і людство до цього пристосується, щоб не вимерти як вид Добавлено через 2 минуты Згоден, те саме вище і написав
  2. Впорядкував думки в голові, вирішив відмовитися від пінопласту на стіні в спальні, буду надіятись, що працюватиме зовнішнє утеплення), пінопласт буде тільки там на підлозі, де буде опалення. Стяжку в спальні буду доводити до рівня керамзитом. Добавлено через 4 минуты В мене у батьків, моя колишня дитяча кімната зовнішня (8й поверх), постійно було сиро та холодно, років 15 тому утеплили з середини пінопластом, стало тепло та комфортно, декілька років тому доутеплили ще й зовні (сусіди утепляли, то і ми за компанію). не знаю що там твориться під пінопластом з середини, але в кімнаті зовсім не видно плісняви чи грибка. Коли робитиму ремонт в кімнаті, то мабуть з середини пінопласт зніматиму, якраз і подивлюся що там твориться. але більш ніж впевнений, що там все гаразд (пінопласт клеїли не точково, а намазували клей по всій площині) Але без частого провітрювання відчувається задуха в кімнаті, повітря важке..
  3. Всем доброго времени суток. Столкнулся с проблемой утепления стены, ситуация следующая: Купил квартиру в новостройке в моей секции 15 этажей, в соседней 12, моя квартира на 13м этаже, получается так, что крыша соседней секции примыкает к моей, но не в плотную, а с зазором 20 см или около того, дом монолитно каркасный, стены с блоков 2НФ, снаружи минвата и вентилируемый фасад, получается так, что пол моей внешней стены (верх) утеплено минватой, а половина (низ) находится без утеплителя просто в воздушной прослойке между секциями. При утеплении в зазоры между секциями по периметру набивали минвату. Есть ли смысл мне дополнительно утеплять стену пинопластом внутри, и как на это среагирует стена, не будет ли мокреть внутри с образованием плесени? Очень жду ответ, так как решение нужно принять за несколько дней.
×
×
  • Створити...