Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

iiigolkin

Пользователи
  • Публікації

    29 367
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    128

Усі публікації користувача iiigolkin

  1. у рф запропонували на грошах друкувати зображення захоплених міст і фото "хероїв сво".
  2. Шарманка... Все та ж стара шарманка...
  3. Французи точно не будуть приїжджати воювати? Бо тут начебто московити зібралися москву знову палити...
  4. То що, росіяни не будуть більше дорікати "досі не закритим краном нафтопроводу"? Нарешті. Нехай пінгвінів завозять з антарктиди в арктику, і їм продають.
  5. Тут є ще один момент: Рада мала голосувати за скасування податку (мита) на ввезення різної електрики, і відволіклася, а з цим є проблеми - треба щоб ввозили, ситуація критична з енергетикою. І чогось раптом уся Рада на канікули вирішила йти, чи то через це, чи то через ініціативу заборонити РПЦ МП... Не знаю, навіщо їм канікули...
  6. Ну, одна справа політичне "самогубство", інша справа - політичне "вбивство". Він зараз не чинний президент, і якщо щось не так - це буде вина чинного. Однак, він здається втомленим на відео в його акаунті у Твіттері, навіть трохи постарів: Коли був чинним - думав інакше, або може тоді був ще не час:
  7. Твіт не вбудовується, але глянути рекомендую. Приклад "мортідо", це коли пропаганда прокачує "волю до смерті". Росіяни люблять смерть, ставлення зовсім інше після цього. x.com/VictorKvert2008/status/1815512519743787164
  8. — Прізвище? — Шашликян. — Як помер? — Мангалом придавило.
  9. Для чого німцям вчити чиюсь ще мову, якщо вони живуть у Німеччині? Німецької має вистачати, далі - за бажанням.
  10. Він мав на увазі що кожен для себе є хорошим.
  11. Просвіта для ростовчан. Запитували - відповідаємо.
  12. Правда то чи ні - не хочу сперечатися. Але Ви зробили б добру справу, якби їм цю думку доводили, тим паче вони всіх міряють по собі, і охоче повірять. А як повірять - обісруться, і, може, буде мотивація звідси з'їбатися, адже москва не відразу будувалася, коли її Кутузов спалив. Якщо ж Ви добре спрацюєте - може, і знову москву спалять.
  13. У Ростові йде звичайне повсякденне життя.
  14. І все ж таки ми йдемо до законності. І до усвідомленості теж - можливо, Бузіна зараз зі своїми висерами став би як Арестович, або як Шуфрич - розуміти краще стали.
×
×
  • Створити...