Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

bachristus

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача bachristus

  1. Треба паркан під ключ навколо ділянки з оцинкованої рабиці 1,8 м можна на металевих чи бетонних стовпчиках + ворота і хвіртка. Бюджетний, але не тимчасовий. Довжина приблизно 120 м загалом. Напишіть будь-ласка приблизну вартість.
  2. Потрібен фасадний бюджетний сітчастий (мабуть з готових секцій) паркан до 1,8м висотою, довжина 33 м з відсувними (без електроприводу) воротами і хвірткою. Київська область, ділянка в Макарівському районі. Порадьте виконавців чи зорієнтуйте по ціні, будь ласка
  3. Лебедів бачив, чудові. Ще бачив, що активно підіймається борщівник на під'їзді до "Фортеці Колонщини". Не знаю напевно, чи то отруйний вид, чи ні... Може варто з ним якось боротися, поки не розповсюдився більше? Які пропозиції?
  4. Дякую за оперативні і докладні відповіді! а оце щось новеньке, на сайті архітектури про таке не згадується, коли я минулого тижня заїжджав в Макарівську архітектуру мені приємна молода особа теж про таке не згадувала. Це теж обов'язкове? І ще запитання, чи потрібно на плані крім будинку позначати розміщення таких споруд, як криниця чи свердловина, септик, лінію паркану(некапітальна споруда, начебто)?
  5. Підкажіть, будь ласка, а оцей "виїзд з інженером МА" це щось обов'язкове? Без цього будівельний паспорт не видавали? І які документи вимагали в МА? Дякую
  6. Бажаю успішного будівництва і заселення, сусіде . І щоб все в рамках бюджету. Що будете будувати, якщо не таємниця, якої площі, технологія і на скількох людей?
×
×
  • Створити...