Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ASIX

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ASIX

  1. Шукайте нас та підписуйтеся на наші новини у https://www.facebook.com/Miykamin/ Добавлено через 7 минут Пишите мне лично. На dmytro@miykamin.com Я вам посоветую как лучше сделать. На сегоднешний день нет представителя в России. Но этот вопрос скоро решиться. На самом деле цена качество и функциональность пока нет ничего лучше. Но у Вас должны быть аналого такого материала как SUPERTERMYK 700 Это BRULLA. Вы можете связаться с нами и дадим вам как можно больше информации как сделать правильный камин. К содалению в нете мало инфы. Мы просто не успеваем со всем справляться. Производство состоит из 15 человек и производительность 3500 модулей в месяц. А это всего 20 каминов. Все задействованы в процесе. В ближайшие дни вы увидете на сайте много отчётов за последние 4 года. Там вы сможете сориентироваться в процесе. С уважение Дмитрий. Добавлено через 1 час 25 минут Смысл не длительности нагрева , а как можно быстром выделении тепла наружу. Бысто забираем и отдаём .Процес происходит следующим образом: топка работает в минимальном режиме на 2,5 квт и в это время каминная камера нагревается в 40-50 грд. Топка остыла и через два часа камера тоже. SUPERTERMYK 700 был разработан для даной задачи и с успехом её исполняет. Но современем будет материал с удельным весом 2800 кг на м.куб. На сейчас в розработке материал STR AKU с характеристиками на порядок выше нежели у шамота. Теплоёмкость 1,1 и теплопроводность 3,5. Данный материал будет работать в закрытых конвекционных камерах для которых достаточно будет сжечь 9 кг дров и получить тепло на протяжении 24 часов. Но это через месяц запускаем процесс.Спасибо за проявленый интерес к нашему продукту. Добавлено через 48 секунд Шукайте нас та підписуйтеся на наші новини у https://www.facebook.com/Miykamin/
  2. Ні в якому разі. Перше. Для правильної роботи димар має прогрітися. З асбестом це дуже важко , тому і постійно куча конденсату. По друге: в дитинстві шифер кидали у кастрік? )))) По третє. Коли загоражться коеозот то трубу розірве в два рази сильніше. І в останнє. Мінімум 321 нержавійка, зігнута не наколіні ,а на проф обладнанні.( випуклості і місця для збирання на швах креозоту) І ця вся петруха вставлена в димар щмурований з повнотілої цегли. А якщо це для себе то бещумовно шидель. Успіху.
  3. З приводу вати. БАЗАЛЬТОВА ВАТА ( кам‘яна): при температурі в 220 градусів - виділяє феноформальдегід, який в твердому стані не шкідливий. Однак випари призводять до захворювання дихальних шляхів, пошкодження шкіри та алергії. При випаровуванні (феноформальдегідної смоли, яка є зв'язуючим матеріалом для базальтових волокон), утворюєтьсяі їдкий білий дим зі специфічним запахом, відчувається першіння в носовій та ротовій порожнині. При роботі з матеріалом в повітрі та на відкритих частинах тіла - осідають базальтові волокна, які викликають пошкодження шкіри, дерматити ,астму та алергічну реакцію. Також забруднюється приміщення (одяг, предмети інтер'єру). Неіснує можливості урізноманітнити дизайнерські рішення. Добавлено через 16 минут Як може бути вартість вище в два раза. Суперізол плита 0,6 кв товщина 30 мм вартість 28 євро. 1,2 кв =56 євро Супертермік 1 м.кв коштує 45 євро. Товщина 50мм.
×
×
  • Створити...