Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

eWolf

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача eWolf

  1. То крани, вибачте не підписав. Щодо стандартних позначень, нажаль не володію темою. Але на схемі все підписано, окрім кранів.
  2. Схема підключення поливу до свердловини зі збереженням тиску в будинку. Доброго дня, шановні експерти! Щоб підключити бочку буферу води для поливу ділянки так, щоб під час набору води на полив тиск в будинку зберігався на достатньому для комфортного прийому душу рівні, майстрами придумана та імплементована схема, мал.1. Нажаль, схема працювала з перебоями, а колишні монтажники та проектанти не знайшли причини. У звязку з чим, я проаналізував її, і на як мені видається знайшов помилку, і вивправив її, мал.2. На даний момент, як мені видається, не вірно змонтований зворотній клапан, крайній лівий, який фактично запобігає падінню тиску на реле включення насосу, тоді, коли набирається бочка для поливу, в результаті, якщо тиск в будинку достатньо високий, то бочка може не набиратися, незважаючи на те, що клапан поплавка та клапан, що перекриває її набір при недостатньому тиску в будинку відкриті. Оскільки я не проектант сантехніки і не вивчав гідродинаміку, то можу звісно щось не так зрозуміти. Прошу глянути професійним оком і покритикувати. мал. 1, схема як воно є. мал. 2, схема з виправленою помилкою. тиск подачі на бочку та на хату збалансовані, і насос буде вмикатися коли є потреба набору води або в будинок або в бочку для поливу. З повагою Володимир
  3. Доброго дня, шукаю людей які можуть обслуговувати станцію біологічної очистки Eurobion 811R. Нещодавно у вторинному відстійнику почало накопичуватися ге, і не зникає. Підозрюю що забилися якісь трубочки, аератори чи ще щось не так. Практика показала, що люди які не розуміють процесу, як такі девайси працюють зробити нічого з системою не можуть. Тому шукаю когось, хто може. Пишіть в особисті або телефонуйте на 4О7о7О5, код 067.
  4. Всім дякую, дійсно, треба запросити у виробників графіки звукового тиску в залежності від повітреобміну. Бо пишуть в рекламках невідомо що, а терба бачити як себе система поведе на різних оборотах.
  5. Доброго дня, роблю вентиляцію собі в будинку, хочу придбати вентиляційну установку з рекуперацією. Оскільки є гарне місце для її встановлення на другому поверсі (комод між кімнатами), то маю собі на думці поставити її туди. Основна проблема яка мене турбує, це шум, так як хата дуже тиха, вночі рівень шуму ~25ДБ, відтак шукаю рішення з шумом в районі 30ДБ, якщо поставлю в комоді то в кімнатах чути не буде. Обмін, приблизно 200м3 мені вистачить на 3-4 кімнати. Як варіант розглядаю поставити більш продуктивну установку і крутити на менших оборотах для досягнення меншого шуму. Підкажіть хто знає тихі якісні установки?
  6. Потрібно зробити вимощення (отмостку) навколо будинку. Периметр ~45м. Орієнтуємось на бруківку-камінь. Приймаються пропозиції тільки від людей з досвідом які можуть показати приклади своєї роботи вживу. Будинок на Берківецьких садах, Київ.
  7. Потрібно зробити вимощення (отмостку) навколо будинку. Периметр ~45м. Орієнтуємось на бруківку-камінь. Приймаються пропозиції тільки від людей з досвідом які можуть показати приклади своєї роботи вживу.
×
×
  • Створити...