Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

MishaKolomya

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача MishaKolomya

  1. Маємо 40 метрів лицевої сторони паркана. Дуже сподобався один польський паркан в сучасному стилі лофт. Хочемо приблизно щось таке повторити, як на фото нижче. 2 відкатних воріт + хвіртка + прольоти не проблема. На ринку багато компаній, які з металу виготовляють прольоти в стилі ранчо. Питання є по обшивці стовпчиків. Поляки обшивають такі паркани алюмінієвими конструкціями Rockina Cubero, яких на нашому ринку немає, або я не можу знайти. Зводити стовпчики буду зі звичайної цегли. Можу виштукатурити. Знайшов в інтернеті похожий матеріал для обшивки: фіброцементні панелі cedar. Хтось працював з цими плитами? Чи можливо їх змонтувати як звичайну плитку з зазорами на вологостійкий плиточний клей? Чи краще вже кріпити спец кріпленнями Паркан можна ще глянути на польському сайті
  2. Купили сітку і стовпчики на місцевому заводі Сітка Захід в Лужанах минулої осені. Сітку покрасили в коричневий колір. Доставили до дому безкоштовно. Паркан встановили)). По монтажу все пройшло гладко, одне що не сподобалось - товщина стовпчиків - приблизно 1.2 мм. Могли б і з 2 мм бляхи виготовити.
  3. Було трохи моху з північної сторони на похилому боці веранди. Прийшлося попрацювати трохи карчером. Бітумна черепиця фінська, оригінальна. Майже не пошкодилась. Мох повідлітав без проблем, але хочеться щоб більше він там вже не появлявся. Тому є бажання купити банку цієї магічної рідини IKO - Anti-Moss. Мох росте десть на 15 кв.м, але думаю взяти на декілька обробок наперед.
  4. Сайт працює, просто треба ввести руками impuls-c.com 0504332398 - Тарас 0986404485 -------------------- 0979353561 - Василь
  5. Ще актуально. Написав в приват. Зробіть будь ласка прорахунок для сітки 3/4 мм цинк+пвх 78 шт. 3D висотою 2.0 м. (ширина 2.5м) і 80 стовпів 2.5м.
  6. Зупиняюсь на 3/4 мм сталь+цинк+пвх в кольорі. 200 метрів 2-х метрового паркана в зборі зі стовбами 2.5 м. і всіма кріпленнями обійдеться біля 50К гривень разом з доскавкою. Залишиться весною викопати рови, забетонувати стовпи і прикріпити сітку. Всім дякую за допомогу!
  7. Сходи дубові любої складності Вам можуть зробити хлопці з Коломиї. Настільки я знаю вони працюють по Україні. На фото мої сходи. Їхня робота. Решту робіт на сайті impuls-c.com
  8. Доброго здоров"ячка всім фоумчанам. З початком весни є бажання обгородити територію заміського котеджу. Розмір території 40Х100 метрів. Перед 40 метрів лицевої сторони будемо класти з каменю, задню сторону 40 метрів нема необхідності городити, тому що там протікає невеличка річка шириною приблизно 8 м, а от 2 боки по 100 метрів вирішили огородити оцинкованою зварною 3D сіткою з полімерним покриттям діаметром 4 мм. Вздовж паркану по обидва боки плануємо висадити в ряд туї на відстані 1м. одна від одної, а їм для гарного росту потрібно сонце. Ось чому вибрали сітку. Може хто підкаже якісного виробника огорожі зі зварної сітки? Бажано в західному регіоні поближче до Івано-Франківської обл. Фото панельної огорожі зі зварної сітки прикріпляю. Перекупщиків прошу не турбувати.
  9. Раніше я писав про жужжалки. Так от. Приблизно місяць кротів не було, а потім знову появились. Рили безбожно, перевертали посаджені рослини. Водою пробував топити, не допомогло. Може мало води лив. Купив антикроту в гранулах пару пачок і кожен день засипав у свіжі дірки. Надії було мало, але кроти таки пропали... Перевіряю кожен день і вже приблизно тиждень на ділянці спокій. Висновок. Самий дешевий спосіб виявився самим дієздатним. Жужжалки не викидаю. Вони працюють на сонячних батарейках, нехай жужжать. Але гранулами на майбутнє я запасся на випадок нового нашестя.
  10. Хто підкаже як правильно встановити бруківку по бетону? Чорновий бетон залитий 2 роки назад з уклоном сантиметр на метр від хати в сторону газонів. Місцями бетон потріскав, але тріщини невеликі. Я так зрозумів що мені в даному випадку найкраще ставити бруківку на гарцовку і шви заповнювати водонепроникною сумішшю з різними добавками, щоб вся вода зимою стікала по склону, а не проникала у шви, бо може здутися. Все правильно?
  11. Був у похожій ситуації. Потрібно було укріпити беріг і облагородити спуск до річки на ділянці. Після тривалих дебатів з різними ландшафтниками було прийнято жорстке рішення бетонувати склон. Спочатку нав'язали катанки, посадили рослини, а потім акуратно забетонували. Далі звичайно буде... Бетон треба чимось покривати допоки повиростають ялівці і грунтопокривні коврики... Каміння і галька у вас дуже гарно дивиться. Супер! Мабуть щось візьму для себе...
  12. Недавно придбав 2 жужжалки на сонячних батарейках. Відразу після встановлення була помічена активізація кротів. По шляхах відходу стало зрозуміло що рухаються вони в напрямку від жужжалок. У мене досить спокійна місцевість, мабуть тому антикрот і спрацював. На даний час купини на моїй ділянці вже не появляються. Правда у мене є один нюанс. Жужжалки я встановив під 10см бетоном, який залитий по сітці з катанки на спуску до річки. Встановлював їх таким чином, щоб вони своєю алюмінієвою частиною торкалися металічної катанки. Так звук ще більше підсилюється. Бачили б ви, що ці скотиняки поробили з рослинами в отворах бетону... Вигрібали землю з кожної дірки майже кожен день, особливо після дощів. А ще проти кротів я знаю дуже гарну кричалку. Кажуть допомагає... Заздалегідь вибачаюсь за вульгарність. Не я автор.
  13. Чи працюєте ви у регіонах? (м. Коломия Івано-Франківської області.) Потрібно встановити 240 метрів паркана включно з двома воротами і хвірткою. Якщо так, то яка доплата приблизно буде за дальність (+-600 км. від Києва)
×
×
  • Створити...