Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Умничка

Пользователи
  • Публікації

    82
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Умничка

  1. все почалось з мрії. Мрії про власний будинок. Через пошукову систему шукали український ресурс для "одержимих" мрією про власний будинок і знайшли його "Строим дом". Так і зачепились. Це вже сімейний форум. Виникають питання - син кричить:"Тату, а на "Строимдом" дивився? Кожен (і мама, і тато, і син) знаходить для себе цінну інформацію, поради, вирішення проблем.
  2. Хочу подякувати Валері за хорошу і оперативну роботу. Хлопці вчасно приїхали, не "розкачувались" пів дня - швидко стали до роботи. Акуратно викопали дві ями по 5 кілець, закинули туди кільця, накрили кришкою. Не очікували, що все так швидко буде. Окрема подяка від малого - така купа піску тепер освоюється
  3. хтось вже туди навідався tsn.ua/kyiv/u-kiyevi-ozbroyeni-sokirami-ta-nozhami-molodiki-vlashtuvali-pogrom-u-primischennyi-derzharhbudinspekciyi-340553.html текст:Приміщення державної архітектурно-будівельної інспекції України у Києві стало новим об'єктом уваги невідомих у масках. Як ідеться у сюжеті ТСН. Ніч, події розгорталися на двох поверхах - на одному розбили скло у дверях, на іншому - вибили двері у кабінеті. Скільки осіб приймали в цьому участь, поки що достеменно невідомо. За словами свідків, із приміщення невідомі виносили документи і гроші. Чоловіки, які називалися представниками антикорупційного бюро, під егідою активістки Тетяни Чорновол, заходили і виходили з будівлю через службовий вихід, при цьому поводилися агресивно і мали при собі вогнепальну зброю, ножі та сокиру. Холодною зброєю погрожували і двом айтішникам, які на той час перебували у приміщенні і проводили інтернет. Коли спробували втікти, люди в масках їх взяли в полон і не випускали з приміщення, допоки там не з'явилися журналісти і правоохоронці. Їх у приміщення спочатку теж не пускали. На вимогу працівників міліції чоловіки в масках не представлялися, і хто їхній керівник - не називали, лише постійно наголошували - вони з антикорупційного бюро. Лише кілька таких активістів були не в камуфляжній формі та з відкритим обличчм.
  4. Нарешті з"явились в базі ГАСКу, присвоїли таки нам номерочок. Суд ще триває. Представники ГАСКу поки не з"являлись.
  5. Так, я знаю. Але, як часто в нас буває: нехай собі пікетують .... нас це не стосується. Вони ж прийшли ДАБІ України пікетувати, а ми тут "мимо проходили".
  6. Мабуть потрібно починати з пікетів під ДАБІ України, ДАБІ в Київській області і т.д. Паралельно визначатись із ГО. Поки будемо сперечатись, то втратимо час.
  7. Давно я не відписувалась тут. не знаю чи радіти, чи затаїтись і вичікувати. Суд прийняв позов до розгляду, розпочато провадження. ГАСК активізувався і надзвонює щоб надали їм якісь документи. Наразі в Реєстрі немає ні номеру Повідомлення, ні змін до нього.
  8. Підтримую. З цього місця детальніше, будь ласка.
  9. Як під копірку написані. Але плутаються в своїх відповідях з датами і т.п.
  10. Так. Зрештою ми нічого не втрачаємо, лише державне мито. Пройшли коло скарг: ГАСК-Рибак-Урядова гаряча лінія. Відповідь скрізь однакова - ви можете оскаржити в судовому порядку. Готував всі три відповіді Коломієць О.М., той на дії якого і скаржились. Це абсурд.
  11. Умничка

    Петуния.

    Яка краса!!!!! Цього року я ніяких особливих квітів не садила (прості петунії не рахуються) - будівництво повним ходом. Наступного року планую спробувати сортові петунії виростити. Дякую за цікаву темку
  12. До нас приїхав, коли ми вже закінчували вікна першого поверху. І довести, що за 2 місяці це реально змоги не було, слухати-дивитись навіть нічого не став.
  13. Як на мене, то протокол він випише в будь-якому випадку. Чи підпишете Ви акт, чи не підпишете. Він не бере до уваги все інше: докази, протести, підтвердження його порушень порядку і Кодексу.
  14. Скаргу відправила. Запуталась із судами. Позов подається по місцю реєстрації забудовника?? К.-Св. районний суд виходить?
  15. [quote name= Наш инспектор Коломиец Александр Николаевич.[/quote] І у нас саме він: Коломієць О.М. Молодий, наглий. Відписалась в лічку.
  16. Доброї ночі всім! Маю на сьогодні вже: 1. Акт від 14.06.2013 2. Протокол від 23.07.2013 3. Припис від 23.07.2013 4. Постанову від 08.08.2013. Дати мене здивували. Попередній варіант акту був датований 12.06.2013. Термін три місяці сплив 18.07.2013. В Реєстрі все ще немає мене. Пишу скаргу.
  17. повторних повідомлень з пошти нам не було. Добавлено через 7 минут 11 вересня отримала відповідь на запит на публічну інформацію: "Про результати розгляду Вашого повідомлення Вас було повідомлено листом від 17.06.2013 (копію листа підклали, оригіналу ми не отримували) про "недостовірність вказаних даних"." Вказано, що було складено Акт від 14.06.2013. Надіслала новий запит, щоб надали цей Акт та реєстраційний номер з єдиного реєстру. Треба взяти на роботі довідочку, що в ці дні були саме на роботі. Скарги поки ніякі не писала.
  18. Доброго дня! Ні, не забрали. Тільки повернулись в Київ. Лист повернувся в ГАСК.
  19. Ні, не забрали. Забудовник відсутній в Києві, а мені не віддають. От і не знаю, що робити. Поки надішлю запит на публічку та скаргу, що не внесено в реєстр повідомлення, а далі видно буде. Мабуть, якось так... Тут інші проблеми - дощ пішов, а дах не встигли накрити весь
  20. Доброго вечора! Отримали сьогодні повідомлення, що в поштовому відділенні нас чекає цінний лист. Мабуть "привіт" від ГАСКу. Щось мені лячно йти і отримувати його. Може і не йти нікуди.
×
×
  • Створити...