Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Gonzov

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Gonzov

  1. Тоді я б прикупив для себе 80-5 120-10 240-10 киньте в пп реквізити для оплати
  2. Усім привіт помало переходжу на етап затирання стін і потолків маю таку машинку Powermat-DG-1400L 1400W + LED (після оформлення стін на балконі в новобудові, й квартирі де зараз проживаю - прийшлось перетерти стіни після дітей, бо у них було натхнення до прикрашування стін нарисами :D, а дружина в чергове тактовно натякнула що можливо б до нового року треба щось придумати.) Потребую шліфшкурки специфічного розміру під цю машинку, типу такого. Можливо хтось підкаже де таке дістати десь тут (я нажаль не бачу таких розмірів) Чи прийдеться робити самостійно (вирізати й клеїти фетр)
  3. думаю що й не дуже дешевий придбав - віддав десь гривень 350-400 за 600мм , десь тут раніше (не можу відшукати наразі) розглядали подібне, обирав за принципом, як в руці й щоб не прогиналось.
  4. Усім доброго дня. Роблю потолки з ГК сам в межах вільного часу і економії коштів(наче руки з потрібного місця ростуть, й по часу не горить) чесно признаюсь що осилив сторінок 40 даної теми - аж очі вискакують )), й відчуваю як в мозку добавилось дві додаткові звивини :D розумію що все є в даній темі, просто прагну підсумувати для себе, й може порекомендуєте по вибору матеріалів у співвідношенні ціна-якість (бо хто як не ви у них розбираєтесь), й заодно в черговості робіт. 1. Грунт 2. Заробляння швів (Semin CE-78) + паперова стрічка 3. Фініш в два проходи (який?) а. скловолокно (якщо надумаю, то чи достатньо попереднього пункту в один прохід?) 4. Акрил в два проходи (який?) 5. Шліфування 6. Грунт 7. Фарбування (до речі як вам фарба DUFA? - є по сусідству офіс й ціни наче нормальні роблять) грунтування ніде не пропустив? заздалегідь дякую!
×
×
  • Створити...