Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Morik

Пользователи
  • Публікації

    30
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Morik

  1. Васильківський р-н. Підрядник прорахував вартість монтажу ЛЕП. Оцініть ціни(матеріали + робота). Кошторис.doc
  2. Так фундамент єдиний але різнорівневий, гараж нижче. От і мене зацікавило чи б не можна було їх вирівняти на першому блоці і далі іти з перев"язкою. Очевидно можна було б і було б правильно. Будівельники сказали, що це нормальна практика із закладанням арматури.
  3. Не придумав як описать стикування двох стін, тому далі є фото. Чи достатньо там лише арматури? Стикується стіна гаража до будинку.
  4. UP!!!! Цікавить як змінилася ціна за рік. Будівельники кажуть 8 грн за блок. в м3 63 блоки. м3 = 504 грн? Невже криза скінчилася і ціни виросли більше ніж в два рази?
  5. ні чека і ніяких документів )
  6. Так проблема в тому що нічого не вкрали )
  7. Одним словом "халепа". Спалили мені кунг і притому нічого не винесли. там особливо нічого і не було, так ручний інструмент і т.д. Видно що хотіли взламати місце де замок і не взламали до кінця... з досади мабуть і підпалили. Ну це догадки... 1. Чи писати заяву в міліцію? Є в тому сенс? 2. Чи знімати опалубку чи нехай фундамент стоїть в опалубці до початку будівництва коробки(2-3 місяці). так як уже нема куди скласти доску? Боюсь що її потягнуть...
  8. ІМХО звичайна цегла вийде дорожче із-за розхідних матеріалів на кладку і за ціни самої кладки
  9. На мій хлопський розум, цегла також досить екологічний матеріал. А по ціні +- виходить не дуже велика різниця. Тому і цікаво яка з стін буде міцніша, тепліша... і.т.д
  10. Добрий день! Матеріал для стін був вибраний ракушняк в силу своєї ціни і екологічності. Планую стіни в повний камінь 38 см. Але закралась думка, що можливо краще все таки керам блоки. Так як каратерм 38 виходить в 2 рази дорожче, то із керам блоків підходить лише кератерм 25. отож що вибрати? Фундамент залитий 40 см(планувався ракушняк), чи можна на нього класти стіну в 25 см.?
  11. А може є в кого контакти кого можна булоб взяти сторожем (Васильків, Путровка, Крячки)а то з вулиці сторожа брати боюсь, щоб сам сторож арматуру не виніс =)
  12. В п"ятницю мають привезти арматуру і доску на опалубку. Поки викопається траншея, пов"яжеться арматура пройде декілька днів до заливки. Чи варто наніч шукати сторожа шоб за цим добром приглянув. Дошки можна у вагончик закрити, а арматура по 12 м шкода різати. І скільки варто платити сторожу за ніч ?
  13. Варіант найбільш привабливий по фінансам ))))
  14. Люди підскажіть як зробити в полі 250 метрів грунтової дороги і скільки це буде коштувать?
  15. Душа більше лежить до 1-го варіанту так як плануємо будувати невеличкий будиночокі по фасаду 20 метрів буде достатньо ... залишається велика площа для зднього двору, газону, саду ... і т.д. Хвилює в основному момент 260-280 метрів від дороги... Чи це не дуже далеко ... + вулиці ще нема .... в скільки виль'ється зробити грунтову під"їздну дорогу.
  16. А не повинні хіба бути ваші вікна в 3-х метрах від межі? Чому так вийшло, що межа в 20 см від вікна ?
  17. Привіт!!! Є дві ділянки в одному місці... Співставити їх можна по вулиці Центральній. Від асфальтної дороги там приблизно відстань одинакова 260 - 280 метрів. Забудова тільки починається. Ведеться будівництво по вул Веселій 3(мал. 1) і побудований будинок по пров. Централний 2(мал.2). 1.Яка з ділянок більш приваблива на вашу думку? 2.Доріг між ділянками там немає. Як і чим можна зробити там тимчасовий під"їзд до ділянки, так як сусідів, по вулицях поки ще не має...
  18. Я також про це чув, що зараз має бути держ акт. Але у Василькові нотаріуси наче роблять угоди по продажі таких ділянок. Виготовляти держ-акт в прискореному режимі дорого. Тому привабливо купити без нового держ-акту ... і держ акт уже оформити на себе на 7,5 соток. І якщо нотаріус укладе таку угоду, чи можуть потім не зробити держ-акт мені на цю ділянку. або визнати угоду купівлі-продажу не дійсною?
  19. Всі привіт! Ситуація наступна. Була ділянка 15 соток. 7,5 соток продали, про що в акті на 15 сот є відповідний запис. на ці 7,5 соток вже є новий акт і кадастровий план. Чи можу я купити 7,5 соток що лишилися з актом на 15 соток, чи потрібен новий акт на цю землю?
  20. Один позитивний момент... Блискавка в одне і те саме місце двічі не б'є...)
  21. Я купую не всю ділянку а її частину. Акт зроблений на всю ділянку. Зараз виготовляється акт на частину ділянки. На цю частину є кадастровий план. При винесені меж в натуру(чи поновленні... не знаю що в даному випадку правильніше) фірма з GPS-ом оприділила її за 600 метрів, хоча вулиці які зазначені в кадастровому плані були саме там де має бути ділянка. Отже я так розумію, що помилка в коордниатах була зроблена фірмою яка робила даний кадастровий план.
  22. Збираємся купляти ділянку. Визвали землемірів для винесення меж в натуру, так як сусід справа через 3 ділянки зліва мабуть так само і оприділити межі точно неможливо. І тут сюрприз по координатам ділянка взагалі знаходиться в лісі і по словам землемірів то вже землі іншої сільської ради. 600-700 метрів від місця де вона має бути. Власник зараз шукає хто робив кадастровий план і як так вийшло ... А мене цікавить чи може це бути якась махінація з продажем земельної ділянки? І взагалі, якщо це не технічна помилка, то які помисли неправильних координат могли бути?
  23. Криза тільки допомогла, до кризи і не думав... бо з вартістю в 5-7куе за сотку в васильківському районі я чесно не бачив для себе поки можливості купити ділянку. Зараз уже знаходимся на етапі купівлі ділянки, і потихеньку будемо починати будівництво
  24. Ось знайшов таке: Системы координат и высот, используемые в геодезии и землеустройстве Ещё со школы мы помним глобус, разграниченный меридианами и параллелями, а также широту (отсчитывается от экватора к югу и северу) и долготу (отсчитывается от Гринвичского нулевого меридиана к востоку и западу). Вот, например, координаты г. Москва определяются как 55°45' с.ш. и 37°37' в.д. Такие координаты называются географическими и используются в морской, воздушной и наземной навигации (в том числе, и в Вашем автомобильном GPS-навигаторе, и в популярной программе Google Earth / Планета Земля↬). Для нужд геодезии и землеустройства такие координаты неудобны, т.к. являются сферическими, поэтому для составления планов и карт используется прямоугольная система координат на плоскости (т.н. декартовы координаты, X и Y). Плоские прямоугольные координаты представляют собой линейные величины, определяющие положение точек на плоскости относительно установленного начала координат. Зная такие координаты объекта (земельного участка, строения и т.п.), можно абсолютно точно определить его местоположение относительно других аналогичных объектов. Существует несколько видов систем координат: государственная, условная, местная. потрібні початкові координати, а по тексту статті виходить що вони можуть бути в кожному районі свої...)
×
×
  • Створити...