Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vinnitskij

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Vinnitskij

  1. Дякую ,Чуля, слушна порада. За любки знову попрацюю з Мирославом, якщо доведеться ,чудовий майстер, згоден. Можливо колись, за пивом як буду у Львові, я розповім тобі деталі цієї "бійки". Або запитай у Мирослава сам.Думаю ти зміниш думку. Удачі ,друже.)
  2. Не надірви живіт "спец". Поїдь і подивися сам. Ангеліні я вдячний,але не варто було, все рівно думають, що розводняк.
  3. - Діма, мені немає сенсу виправдовуватися, в мене замовлень до нового року. Тепер що до блокіратора, ваші коменти за січень, я був в відпустці, на початку лютого ми з Вами спілкуватись, домовились в березні прибрати дефекти і пофарбувати, ви коментарі прибрали? А тріщини від порушення монтажу, який мав бути готовий мінімум за місяць до приїзду колег. Штук сам не тріщить. Ми монтажі не робим я вам це говорив. А на рахунок оплати, скажу, що нам частенько ще й бонус перепадає поверх оплати. Ви шукали інших майстрів. Знайшли? Ніхто не хоче. Мої колеги працюють у Львові і в інших містах і про ваші дзвінки мені відомо. Тепер інформація коротка про бригадира, батько 5х дітей і пастор в християнскій церкві. Від нього навіть поганого слова не почуєте. І ви це знаєте. Ну не хоче він до вас їхати. Річ не в стінах , не в грошах, у відношенні. Не потрібно було погрожувати. Це вже ваш косяк. Ви єдиний до кого люди не хочуть більше їхати. А поправки не проблема. Хочете лити помиї далі, лийте, Хочете виправити ситуацію, почніть з себе. Маленька порада, Валерій дуже добра людина і робітник хороший, спробуйте додзвонитися, можливо він вам вибачить.
  4. Шановний Діма з Вишневого(Za rulem). Я Олександр з Вінниці. Це мої колеги робили Вам штук. Бачу,Ви, так і не зрозуміли основного. Не плюй в кирницю, з якої п'єш. Те, що Ви псуєте мені репутацію, врятувало нас від подальшої праці з Вами. Роботи в нас не поменшало бо Ви в нас такий один злісний за багато років нашої роботи. А те, що будинок Ваш тріщить, я Вас попереджав. Ви не послухали. Те, що телефон на блокіраторі на Вас, так хто схоче спілкуватись після такої "реклами". Виїзд вже мав бути,як домовлялись якби я, не побачив Вашу"рекламу". До Вас ніхто вже не приїде, ні з Вінниці, ні зі Львова. Подякуйте своєму язикові, якби не він, все давно було б зроблено. Для всіх інших є детальна інформація на моєму сайті shpaklivka-shtuk.com ua Телефонуйте, радо проконсультую. За роботу не обіцяю, черга.
×
×
  • Створити...