Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Svarass

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Svarass

  1. Добре. Квартира на 9 поверсі, будинок монолітний, стіни 300 мм газобетон утеплений 100 мм ППС. Вікна металопластикові 5 камерні 70мм, склопакет двокамерний. Дитяча кімната трошки кутова. Розташування меблів вирішено на 90%. Підлога по всій квартирі плитка. Вільного місця: Кухня 13 м2 Спальня 5,5 м2 Дитяча 9 м2 Ванна 2.7 м2 Коридор 9 м2 Балкон 5,4 м2 З самого початку планував тонкий кабель під плитку (мати не хочу), вивчаючи данне питання знайшов Woks 17 який можна монтувати в стяжку на глибині 30 мм (на кабель заляти 15 мм самовирівнюючого полу, 5 мм клей для плитки та 10 мм плитка = 30 мм) Теплу підлогу планую використовувати в якості основного джерела тепла, тонкі керамічні обігрівачі під вікнами залишаться в резерві. Отож запропонуйте варіанти з кабелем який можна монтувати в стяжку хочаб 30 мм та тонким кабелем під плитку. Терморегулятори не ра***те, цікавить тільки вартість кабеля. Якщо ще в когось з продавців буде вільний час та бажання відправляйте ваші пропозиції на nek23@i.ua Дякую всім за ваші пропозиції, а то вже голова пухне
  2. Я і планую у якості основного джерела тепла. Під вікнами залишу тонкі керамічні обігрівачі, їх ставе забудовник. Самовирівнююча суміш наприклад Будмайстер 318, 319 чи Церезіт 69 (наскільки пам'ятаю, не хочу зараз шукати). Добавлено через 1 минуту Хто що може сказати хорошого чи поганого про кабель Woks 17?
  3. Всім привіт. Хочу запитати вашої думки чи все правильно я планую зробити. Зараз будується багатоквартирний будинок і забудовник не проти зробити перепланування та заляти чистову підлогу так як я хочу, а саме: 1. Чорнову стяжку вирівняти піском, якщо будуть горби то збити їх. 2. Застелити гідроізоляцією. 3. Покласти ЕППС 20 - 30 мм. 4. Заляти, приблизно, 50 - 60 мм бетону чистового полу. Після того як будинок буде зданий в експлуатацію я хочу зробити теплу підлогу по всій квартирі. Приблизне розташування меблів вже знаємо. 5. На підлозі вільній від меблів розкласти кабель Woks 17 з шагом 75 - 100 мм та заляти його самовирівнюючою сумішю для теплою підлоги приблизно 15 мм 6. Постилити скрізь плитку під дерево 600*150. В мене є два запитання: 1. Гідроізоляцію стелити під ЕППС чи на ЕППС? 2. В пункт 4 потрібно закладати армуючу сітку?
×
×
  • Створити...