Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

olexandr21

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача olexandr21

  1. Дякую за пораду. Потрібно подивитись, чи на тій стіні не стоїть димохід.
  2. Дякую. Є таке містечко на Хмельниччині. Та я розумію, що краще нове побудувати. Але будинок більше 100 років вже простояв, вже має свою історію) То якось не дуже хочеться його зносити, та й обшити пластиковим сайдингом також. В будь-якому випадку потрібні значні кошти. Тому хочеться дізнатись різні думки як краще зробити.
  3. В даному будинку все є що необхідно, просто вже настав час або міняти, або зносити, або продати. Дерев'яні поли місцями зіпсувалися. Частина кімнат побілені, частина пошпакльовані. Дах не тече. Частина вікон дерев'яні, частина - пластикові. Будинок здається квартирантам. Умови для життя є. Але щоб продати - то на сьогодні це дуже мало. А ще це тиха вулиця, центр містечка та через паркан - робота.
  4. Доброго дня! Є ділянка у центрі невеличкого міста площею 12 соток. В центрі якої розміщений будинок 1896 року побудови, глиняний, обкладений цеглою. Підключений до комунікацій - електрика, центральне водопостачання, можливе підключення до газу. Центральної каналізації немає, є невеликий мурований септик, будинок розміщений на пологій місцевості. Опалення будинку здійснюється за рахунок 3х грубок, є піч. Знаходжуся перед вибором - реконструкція або новобудова. Фото будинку та ділянки зроблю і опублікую згодом. Оскільки бюджет не досить великий, то більше схиляюся до реконструкції. На першому фото зображено сучасний план будинку. В лівій частині будинку планую викинути дві грубки та піч, а замість них побудувати кахельну грубку з плитою. В даній частині планую зробити кухню-столову та спальню. Також планую замурувати вікно яке виходять на північ (воно шириною біля 1,5м, коли всі інші вікна 0,8-1м), та одне вікно яке виходить на південь (планую тут розмістити кухню). В центральній частині будинку планую зробити ванну кімнату, але тоді виникає питання що робити з північним входом в будинок та як її обігрівати? В правій частині будинку залишається все без змін, окрім вікна на північ, яке також замурується, та дверей. Веранду з центральним входом планую розширити. Дерев'яні поли будуть зніматися та заливатися нові стяжки. Планую зробити нову проводку та "отмостку" навколо будинку (дізнаюся який фундамент та його стан, будинок немає тріщин). В перспективі потрібно буде замінити дах. Якшо коротко описати ситуацію, то цього можливо недостатньо. Хочеться дізнатися думку фахівців, та людей які працювали з такими будинками, адже я в цій галузі новачок. Дякую!
×
×
  • Створити...