Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

CompaqMV

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача CompaqMV

  1. Тепловтрати не рахували, квартира однокімнатна, всередині будинку. Стіни цегла, ззовні 100мм пінопласт, під стяжною по усій площі екструдований пінопласт, стіна від одних сусідів з гільзами від котлів (5 гільз 130 мм не холодна, як мінімум), стіна від інших 12 см цегла+10 см пінопласт+12 см цегла (так від забудовника), перекриття - пустотілі плити з/б, вікно в кімнаті 2,25 м2 двокамерний склопакет, віконний блок з кухні виходить на засклений склопакетом балкон. Котел Biasi nova parva 24 Димохідний. по паспорті макс23, мін9,5 сервісант сказав що мінімум не допоможе, оскільки лише один радіатор, труба 20мм і насосу нема куди пхати теплоносій, і каже що були погані монтажники, бо не порадили, а монтажники кажуть що не було сенсу на 1 радіатор і два контури по 50м.п. (16мм) труби ставити трубу 25 мм від подачі та зворотки, а біметал не розглядали. От і замкнуте коло. Котел на 2 поділці на максимальному полумї гріє воду до 55С за 40сек., полюмя зменшується і ще 15 секунд до 60С. і виключається на 3 хв. температура зворотки 35С При знятій термоголовці на радіатор надходить порція води 58 град, метал радіатора нагрівається, насос постійно працює, і в радіатор слідом за 58С іде холодна вода - кімната нормально на прогрівається, при томі що плитка над ТП 25С в цьому ж режимі.
  2. Доброго дня! Прошу Вашої допомоги. Площа квартири 40м2 (ззовні утеплено). Кімната 18м2 - стальний радіатор 2400Вт. Кухня, ванна, коридор - тепла підлога (2 контури по 50м.п. 16мм труби). Котел 24 Biasi від забудовника. Підключення - від котла до колектора 20мм РЕХ, від колектора до радіатора 16мм РЕХ + 2х16 в ТП (на зворотці з ТП RTL крани). Котел нагріває воду до заданої температури 60 за 55с і виключається, Т зворотки 35. Сервисант по котлу сказав що дуже завужений діаметр труби від котла до колектора (несос котла давить через котловий байпас), але якщо порахувати переріз (прохід) гайок з євроконусами на підключення до радіатора та колектора 16 мм труб, то 20мм РЕХ вистарчає повністю. Сервісант каже поміняти трубу від котла на 25 РЕХ, а стальний радіатор на біметал (бо у нього більша прохідність, також каже поставити радіатор на кухню і коридор. Підкажіть що робити, Дякую
  3. Ув. Форумчане, прошу Вашей помощи. 1 комнатная квартира в новостройке досталась от прошлого владельца с частичным ремонтом. В комнате 17м2 1 радиатор 2300 ват с нижним подсоединением. Кухня -10м2, коридор – 7м2, ванная – 4м2 – полы с подогревом. Полы били уложены трубой 16мм, залита стяжка, через пол года уложена плитка. Никаких схем нету. Котел на кухне, от него подача и возвратка Д20 идет под плиткой в ванную комнату, там в нише из под пола торчат трубы: Д20х2шт – подача и возвратка то котла, Д16х4шт – 2 контура ТП (1-48м.п, 2-50м.п. вычислил по меткам на трубе), Д16х2шт – на радиатор в комнату. Пришел мастер, предлагает сделать по такой схеме: Коллекторы данфосс остались от прошлого владельца. Как я понимаю, от котла в подаче будет зимой 70 на возвратке 65, в коллекторе подачи будет тоже 70, все они уйдут в два контура пола и на радиатор. Клапан данфосс, установлен возле коллектора возвратки закроется при поступление 70 и вода в трубах ТП начнет остывать, и.т.д. Не много ли ето – 70 под пол, плитка с 1мм швом, может докупить вместо двух RTL клапан с термоголовой и выносным датчиком + насос, а трубы радиатора через тройники подключить сразу к подаче и обратке?
×
×
  • Створити...