Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

AppleWhite

Пользователи
  • Публікації

    50
  • Зареєстрований

  • Відвідування

AppleWhite's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

7

Репутація

  1. Потрібно 7 дверей для шкільних туалетів. - висота за нормами до 1,10 (точні заміри дам пізніше); - невисока ціна; - сертифікати. Матеріали - максимально нетоксичні. Пропонуйте ваші варіанти. Дверей потрібно 7, але якщо ми, батьки, не назбираємо всю необхідну суму, встановимо скільки вдасться. Лиштва не потрібна.
  2. Просили мене показати, який вийшов ясен під Rubio Monocoat у відтінку Natural. Розміщу тут, може, ще комусь буде цікаво. Насправді на знімках відтінок передано не зовсім правильно (точніше, зовсім неправильно), але вже як є, так є. Насправді відтінок досить світлий, приблизно такий, як на першому знімку, але оскільки сам знімок розмитий (знімала на телефон), то додаю ще й інші, хоча там відтінок затемний. Якось так Ну, принаймні я результатом задоволена.
  3. Будь ласка, допоможіть білявці підібрати механізми до дверних ручок (із замком і без) Сайт, щоправда, англійською і розміри в дюймах, але, сподіваюся, справжніх майстрів це не зупинить? Ось ручки: www.build.com/kwikset-720tnl-passage-door-lever/s317470?uid=2720530 www.build.com/kwikset-730tnl-privacy-door-lever/s319691?uid=2720531 Ось розділ із механізмами: www.build.com/latches/c111232?intcmp=category-111232-featured-categories-control&s=PRICE_LOW&p=1&f19208=blacks І ще, чи підійдуть такі штуки (я навіть не знаю, як вони називаються): www.build.com/kwikset-83796/s354302?uid=500594
  4. У нас теж ясен, оливковий, зупинилася на олії Rubio Moтocoat, колір Natural. Паркет ще не клали, тому про кінцевий результат не можу сказати, але на зразку мені подобається - цей відтінок олії майже не змінює колір ясена. Але в Rubio є багато інших відтінків, треба брати плашку і їхати в магазин пробувати.
  5. Потрібен плінтус дерев'яний пристінний. Висота - 7-8 см, ясен, фарбований у білий колір. Київ.
  6. Дякую всім за пропозиції та думки. Поки що я зрозуміла, що не готова на експеримент. Якби я бачила, що майстер уже робив меблі в подібному стилі, думаю, мені було б легше наважитися. Але коли бачу весь той псевдоампір (або навпаки, стиль "Кащєюшка" або "ізбушка на куріних ножках"), якого так багато можна знайти в інеті (зовсім не маю на увазі тих, хто писав у цій темі, бо не бачила їхніх робіт), то хоч би як мені присягалися зробити так, як на фото, - не віриться З одного боку, я розумію, що, очевидно, покупцям саме таке й подобається. З іншого боку, я впевнена, що є попит і на більш стильні та сучасні меблі, і є вже виробники, які працюють, наприклад, у стилі лофт, але вони або не виконуюють індивідуальні замовлення, або беруть надто вже дорого. Тож наразі тема неактуальна. п.с. Рада, що кільком людям все-таки сподобалися ці ідеї. Хоча бачу, що всі звертають увагу тільки на першу модель, тим часом мені вже більше подобається друга, вона більше підходить для використання всередині будинку (між іншим, оригінал продається в США за 20 з чимось тис. доларів. Щоправда, це старий тик).
  7. Потрібно порізати паркет з ясена 450 х 70 х 22 мм "угорською ялинкою" (вона ж шеврон, фр. ялинка). У Києві. фото тут
  8. Шановні майстри (і не тільки), де в Києві можна замовити порізку паркету під "шеврон" (він же угорська ялинка, в нас більш відома як французька)? І чи потрібно нарізати також шип-паз, чи можна без нього? І скільки може коштувати порізка? фото
  9. Підкажіть, будь ласка, де замовити дерев'яну стільницю? Розраховувала на одного виробника, але там спершу казали, що термін виготовлення 5 тижнів, а тепер - всі 2 місяці; це нам задовго. Якщо є виробники, то розміри 3400 х 600 х 40, дуб, без покриття, термін - до 6 тижнів. Київ.
  10. Потрібна стільниця на кухню, дуб. 3400 х 600. Товщина - 3-4 см. Без покриття. Термін виконання - до 5 тижнів. Київ.
  11. Підкажіть, будь ласка, який ще матеріал, крім меблевого щита, можна використовувати? Як щодо вологостійкого гіпсокартона? І чи не доводилося часто вичищати шви?
  12. Побачила в каталозі італійських кахлів гарну стільницю, викладену з, власне, кахлів. Як думаєте, наскільки складно буде чистити шви, якщо затерти їх епоксидною затиркою? Звісно, не білою, і кахлі мають бути побільші, щоб швів було поменше. Мені подобається, що такі стільниці можуть мати малюнок; на них можна ставити гаряче; у них ледь не нульова емісія; і невисока вартість. Звичайно, є й мінуси - кахлі можуть тріснути (але це можна виправити, якщо мати в запасі кілька кахлин; можна для більшої міцності ще використати керамограніт, а не кахлі) і, головне, як я вже писала, у шви може забиватися бруд. Але якщо з епоксидкою?
×
×
  • Створити...