Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

domini

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

domini's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Преданный форуму
  • 10 комментариев
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

2

Репутація

  1. Є п'ятиканальна грубка, через стіну знаходиться пічка з топкою. Яким чином в грубці можна вмонтувати ЗЛХ, між 1 і 5 каналом. Димохід в стіні. Перекриття грубки одинарне.
  2. Ні, не всі. Один ліхтар купив в руку, інший на магніті
  3. Зараз ліхтариком і користуємось, вдень при відкритих дверях щось занести чи винести можна без світла. А ось посортувати яблука в ящиках чи знайти певну закрутку то вже треба світло. І щоб не тримати ліхтар в руках, бо вони майже завжди обидві зайняті, вирішив зробити стаціонарне освітлення
  4. Лампочок буде 2 штуки, по 10 Вт. Знайшов блок живлення з потрібними параметрами від Mean Well 36W DC24V IP67. Тепер треба подумати як його приколхозити в електрощитку, бо висота ящика 150 мм, а довжина бж -148 мм). Або купувати окремий ящик. Після трансформатор варто ставити автомат? Якщо так, то який? С5?
  5. Джерелом світла будуть світлодіодні лампочки Е27-10Вт. Вони розраховані на напругу 12-36 V
  6. Є вимоги правил експлуатації електрообладнання, хоча я думаю що ці правила писались тоді, коли не було ще пзв. Як варіант розглядав поставити в гаражі в щиток окреме пзв на 0.01А саме на погріб ( в будинку на цю лінію стоїть пзв на 0.03А), по грошах це майже те саме що ставити понижуючий трансформатор 220/24 (12). Але знову ж таки це порушення техніки безпеки, бо в підвали заборонено 220 В прокладати. Питання до фахівців: Якщо в гаражі поставлю трансформатор на 12 чи 24 В, далі 16 метрів кабелю (2×2.5, 2×1.5) до лампочки в погребі. Напруга на такій довжині зменшиться? Яскравість освітлення погіршить?
  7. Пзв стоїть в будинку, якщо проведу 220 в самий погріб, в якому є вологість, то може спрацьовувати пзв
  8. Вентиляція присутня, погріб загалом сухий, але щоосені я виливаю на підлогу близько 20 відер води, інакше яблука в'януть, не достоявши до грудня-січня. А оскільки вхід в найвищій точці, і там тонкі стіни та перекриття, то збирається конденсат
  9. Знайшов Блок живлення HDR-30-24, виробник Mean Well, на DIN-рейку. По параметрах ніби підходить. Отже схема така: в гаражі є електроящик з вільними місцями на din-рейці, туди монтую трансформатор, далі кабелем 2×2.5 завожу через вулицю в погріб всередину до вимикача, від вимикача до лампочки 2×1.5. До погреба планую заводити вже низький вольтаж так як всі стіни погреба зараз з краплями конденсату. Які мінуси даної схеми? Дивився за трансформатором від Hager, він майже втричі дорожчий від mean well. Чи варто переплачувати? І ще питання: такі трансформатори скільки можуть споживати електрики в місяць саме в стані без навантаження?
  10. В інтернеті знайшов трансформатор 220/24В, але там потужність тільки на 8Вт, а я хочу поставити дві лампочки по 10Вт
  11. Треба зробити всередині освітлення. Планував прокласти 220V так як в будинку стоїть УЗО і погріб внизу візуально сухий, але ось вхід (біля сходів), де буде стояти вимикач, покривається не те що конденсатом, а краплі води звисають. Тому вирішив від 220В відмовитись, тим більше що це порушення техніки безпеки. Отже в гаражі, який стоїть недалеко погреба, хочу поставити понижаючий трансформатор до 12 В чи 45 В, автомат, а далі провести кабель до погреба. Підкажіть який недорогий трансформатор використати для цієї ідеї? Який автомат поставити? С5?
×
×
  • Створити...